Как да се сдобием с прелестни крака

Никога не бива да подценяваме формата и вида на краката си, защото те са също толкова важни, колкото и лицето ни. Факт е, че нямаме възможност да избираме тяхната форма, но пък затова можем да надхитрим гените си. На всяка една жена и се иска да притежава красиви крака и да ги изтъква на показ при всяка удобна възможност. Това повдига самочувствието, себеуважението, положителните емоции, щастието, радостта и други положителни качества.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

По наследство можете да се сдобиете с разширени вени, склонност към образуване на стрий и целулит и плоскостъпие, но не е нужно да се отчайвате, защото сега ще ви дадем няколко съвета да поправите тези „дефекти“.

visokite-tokcheta-vrag-nomer-1-na-hubavite-bedra-hubavica-eu1. В случай, че сте запознати с проблемите на краката, които притежават вашите роднини можете да се предпазите от тях, като се въздържите да извършвате работа, която изисква дълго стоене на едно и също място.

2. Добре е да застопорите теглото си на едно място, защото всяко едно сваляне или покачване на килограми се отразява на функционирането на организма.

3. Препоръчително е да ходите пеш, защото така ще поддържате краката си в добра форма, а и здравословното ви състояние със сигурност ще се подобри.

4. Добре е да плувате поне 1-2 пъти в седмицата, защото това е най-добрата профилактика за красиви крака.

5. Не е препоръчително честото посещение на сауните и топлите вани.

6. Добре ще бъде когато си лягате краката ви да са по на високо отколкото тялото. За подложка можете да използвате възглавница.

7. Избягвайте да носите стегнати клинове и дънки, защото това пречи изключително много на правилното кръвообръщение.

8. Не си купувайте дрехи от естествените материали.

9. Препоръчително е пиенето на големи количества вода, задължително повече от 2 литра на ден. Не консумирайте солени храни и намалете количеството на алкохола, който употребявате.

10. Добрият подбор на обувки е от голямо значение, така че ежедневно ходите на токчета е добре да ги закупувате с един номер по-големи.

Домашни рецепти за красиви и стройни крака

1. В съд поставете 2 литра топла вода и добавете 1 кафена чаша морска сол. В никакъв случай водата не трябва да бъде гореща.

2. В съд поставете 4 пакетчета черен чай и ги запарете за около 5 минути. След това разредете получената отвара със студена вода и накиснете краката си в нея за около 30 минути.

3. За да подобрите кръвообръщението си е добре ежедневно да правите масаж на краката си с масажна гъба или груб плат.

4. Можете да се премахнете целулита с утайката от кафето си като с нея масажирате 10 минути всички проблемни зони. В почти всички кремове срещу целулит се използва кофеин, защото той действа дехидратиращо. Чрез домашният масаж вие ще получите желаният ефект и ще спестите средства.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Как да се сдобием с прелестни крака

  1. Движение и хранителен режим!!!Това е ключът към стройно тяло!Никакви кремове и мазила няма да помогнат,ако няма движение!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *