Как да се справим с цистита и камъните в бъбреците

Камъните в бъбреците са наречени още с името Нефролитиаза и е известно със заболяване на бъбрека, където се образуват твърди субстанции, като те могат да бъдат с размер на песъчинки или камък, който е няколко сантиметра. Тези субстанции са причината заради, която органа не може да функционира правилно. Специалистите все още не са сигурни точно какво предизвиква заболяването, но предполагат, че то стартира неправилна обмяна на вещества.

Думата цистит идва от латински и това заболяване се предизвиква от възпаление на лигавицата на пикочния мехур. Циститът се наблюдава най-вече при жените и може да възникне от охлаждане на организма, преумора, запек, климакс и още редица фактори. Симптомите на това заболяване са често уриниране със силни болки и бактерии в урината.

66ddee7e2aБъбречната болест, която се нарича още с името Уролитиза е едно от най-често срещаните заболявания в нашата страна и то най-вече се наблюдава при женския пол. Направена е статистика, която покачва, че в страната ни има 10% заболеваемост,а в Европа той е една 5%. Високият процент на заболели в България се обяснява с приема на водата, която употребяваме.

“Фигурин

Препоръчително е често да приемаме екстракт от листата на бреза дори и само за профилактика, защото това е една от най-добрите природни съставки, която притежава противовъзпалително, антимикробно, диуретично и урикозурично действие.
За профилактика и лечение на бъбречните функции може да се доверите на лекарството Дио Ренал, което е с доказан ефект. Това лекарство е български продукт, който можете да намерите под формата на капсули, в които е дозирано точното количество нужни вещества за отстраняване на заболяването. Продукта Дио Ренал ще благоприятства на вашия организъм, като промие пикочните пътища, премахне образувалите се песъчинки и камъчета в бъбреците и ще прекрати развитието на „лошите“ бактерии.

Лекарството Дио Ренал има растителен произход в съдържанието си притежава екстракт от листата на бреза. Той е ефикасен продукт за лечение при тези заболявания, защото подпомага за нарастването на количеството урина според количеството течности, които сме погълнали. Този ефект, който притежава продължава своето действие докато урината достигне пълно пречистване. В случай на инфекция този лек ще помогне за състоянието на уринарния тракт благодарение на количеството екстракт от бреза, което е в съдържанието му. Заболяването се образува, когато урината е в застой, а това води до образуването на песъчинки и камъни в бъбреците. С приемането на продукта Дио Ренал се подпомага на организма да отдели водата в него по естествен път, но разбира се без да дразни по никакъв начин бъбреците. От специалистите този продукт е определен като безопасен за организма и притежава голям процент на ефективност за избавяне от заболяването. Той се препоръчва и за профилактика при бъбречни заболявания, защото е безопасен и почти няма вероятност от непоносимост.

Можете да намерите Дио Ренал на достъпна цена в аптеките на територията на цялата страна.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Как да се справим с цистита и камъните в бъбреците

  1. Какви специалисти са , като не са сигурни за причината за появата на камъни в бъбреците. За пръв път ли чуват за четерите паратироидни жлези в организма на човека. Както и това, че те отделят паратхормона, регулиращ калциево фосфорния баланс, който трябва да е 2:1 в полза на калция. По същата причина се появяват и камъните в жлъчката и шиповете.

  2. Някой ползвал ли е това лекарство Дио Ренал ,и ще помогне ли за разбиване на камани които не реагират на химично разбиване ( Акселатни )?Моля отговорете ми .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *