Камъни в бъбреците бягат от тези билкови рецепти!

Изхвърлете камъните от бъбреците с тези изпитани билкови рецепти

Лечението при бъбречни кризи е насочено преди всичко към цялостна промяна в начина ни на хранене и нормализиранепроцеса на обмяна на веществата у пациента.

“Фигурин

За да е ефективно лечението, е необходимо задължително да се премине към природосъобразен начин на хранене, което включва вегетарианство, приемането на млечно-растителна храна с преобладаващи винаги измити плодове и зеленчуци.

Много често при бъбречно-каменна болест камъните спонтанно напускат тялото ни, но в случаите, когато се наблюдават дълготрайни оплаквания и усложнения,Билка.инфо ви предлага тези методи за билколечение.

Начин на приготвяне и употреба – 1 кафена чашка сурови зърна от нахуд се киснат 1 час в 300 мл хладка вода. Извлекът се прецежда и се изпива на 3 пъти преди хранене.

Начин на приготвяне и употреба – в 1 литър вода да се сипят 3 супени лъжици мащерка и да се варят на тих огън 3 минути. Отварата да се прецеди и да се пие топличка по 1 чаена чаша няколко пъти на ден като чай.

Начин на приготвяне и употреба – да се сварят 2 супени лъжици семе от пъпеш в 500 мл вода на тих огън. След изстиване отварата да се прецеди. Да се пие

Изхвърлете камъните от бъбреците!

Изхвърлете камъните от бъбреците!

пъти дневно, по 1 винена чаша 1 час преди хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *