Камъните в жлъчката бягат от тази билкова комбинация!

Облекчете болката с тази отвара

Жлъчните камъни са твърди образования, които са съставени предимно от холестерол и пигментни вещества. Най-често те се образуват в жлъчния мехур или в по-редки случаи в по-малките жлъчни пътища, разположени в черния дроб, като броят им варира от един – два до стотици, дори хиляди. Всеки има различна големина от зърно до ябълка и всички са с неправилна форма.

“Фигурин
Облекчете болката с тази отвара!

Облекчете болката с тази отвара!

Причините за появата на жлъчнокаменната болест се коренят в изменението на състава на жлъчката, както и на механизмите на нейното изливане в червата.

Ние от Билка.инфо ви предлагаме тази изпитана билкова рецепта, с чиято помощ доказано ще облекчите симптомите на камъните в жлъчката.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 80 г плодове хвойна, 80 г корени гръмотрън, 80 г корени ревен, 80 г стръкове змийско мляко, 50 г семена коноп, 50 г стръкове жълт равнец, 50 г царевична коса и 50 г дръжки вишна. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат да врат за около 5 минути в 500 мл вода. Приема се по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно. За да подпомогнете билколечението Билка.инфо ви препоръчва 2 часа след ядене да се вземат по 2 супени лъжици от следната билкова смес – 1 литър зехтин, сока на 12 имона и 500 г мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *