Кисело мляко ще ви помогне да отслабнете

Мечтаете ли за идеалната фигура? Предлагаме ви диета с кисело мляко, чрез която ще свалите 6 килограма само за 10 дена.

Както знаем в киселото мляко се съдържат многобройни вещества, които са полезни за здравето на организма. Този натурален продукт, обаче може да ви помогне да свалите излишните килограми и да се сдобиете с идеалната фигура. Освен, че ще отслабнете чрез консумацията на кисело мляко ще подобрите имунната система, а това ще ви предпази от върлуващите настинки. Разбира се това не е всичко, продукта ще пречисти организма ви от натрупалите се токсини, храносмилателната система ще подобри своите функции.kiselo mlqko

“Фигурин

Можете да имате всички тези ползи за здравето на организма само с консумацията на кисело мляко, а заедно с това ще се отървете от излишните килограми и отново ще се чувствате прекрасни, а това ще ви накара да се усмихвате по-често. Не бива да забравяме, че и усмивката и смеха също подпомагат за здравето, така че няма какво да чакате, започнете диетата с кисело мляко и се сдобийте със здраве и стройна фигура.

Диета е много проста и включва само съставки, които са от любимите на хората, а те са традиционното за страната ни кисело мляко, зеленчуци, плодове, месо и разбира се чай.

Както споменахме трябва да спазвате диета за период от 10 дена и така успешно ще свалите цели 6 килограма.
Всеки ден от спазването на диетата трябва да консумирате по 500 грама кисело мляко, 300 грама плодове, 300 грама зеленчуци и 200 грама сварено месо. Все пак в устата ви не трябва да попадат плодове, които имат висока концентрация на захари, като например банани, грозде и пъпеш. Месото, което можете да консумирате задължително трябва да е сварено, като може да бъде пилешко, телешко или пуешко. В случай, че не желаете да ядете месо можете да го замените с риба. Препоръчително е чаят който пиете да е зелен и в него да не добавяте захар. Количеството зелен чай, което трябва да приемате на ден е 3 чаши. Ако все пак не можете да пиете без подсладител използвайте 1 чаена лъжичка мед.

Ако искате да отслабнете лесно изпробвайте тази диета с кисело мляко и сами се уверете в положителните резултати от нея.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Кисело мляко ще ви помогне да отслабнете

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *