Климактериума се преодолява по-лесно с билки!

При климактерични смущения се доверете на тези билкови рецепти

 

При климактерични смущения се доверете на тези билкови рецепти!

При климактерични смущения се доверете на тези билкови рецепти!

Начин на приготвяне и употреба – по 20 г листа от градински чай и цвят от невен, 50 г стръкове дяволска уста, 30 г жълт кантарион и 40 г цвят и листа от глог се смесват и се разбъркват. В 500 мл гореща вода се слагат 2 равни чаени лъжички от сместа. Врат 3 минути, киснат 30 минути, след което отварата се прецежда. Пие се 3 пъти на ден след хранене по 100 мл.

“Демир

Начин на приготвяне и употреба – в 500 мл вода се слагат да врат на тих огън за 7 минути 2 супени лъжици от следната билкова смес. По 50 г цвят от глог, листа от маточина, плод от анасон и стръкове от мащерка. Киснат 30 минути след което отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно.

Начин на приготвяне и употреба – по 20 г стркове от дяволска уста, цвят от глог и стръкове от жълт кантарион и по 30 г стръкове от лазаркиня и листа от къпина се смесват и разбъркват. 2 супени лъжици от билките се заливат с 500 мл вряла вода. След 15 минути киснене, запарката се прецежда. Приема се по 100 мл 3 пъти дневно 1 час след хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *