Комбинация от билки лекува псориазис

Билките лекуват и макар това да става по-бавно си заслужава усилията, а с правилната комбинация от тях ще победите псориазис.

Псориазис е заболяване на кожата, което не избира своите „жертви“ и засяга двата пола без да има значение възрастта на хората. Хората, които са засегнати от него имат по тялото червени петна с груб релеф. Самите петна по тялото имат бели люспи, които са доста неблагоприятни. Псориазис може да се появи по цялото тяло, но най-често се среща по кръста, около пъпа, коленете и по окосмената кожа на главата. Засегнатите от псориазис задължително трябва да вземат мерки за лечение и да го овладеят, а за тази цел ще ви предложим една комбинация от билки, която ще ви помогне.psoriazis

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Псориазис е заболяване, което може да придобиете, защото е наследствено, но не заразно. Лечението, което ще предложим е с комбинация от билки, но най-важна роля играят цветове на жълтия кантарион. Тази билка има противомикробно, противовъзпалително и успокояващо действие. Другите билки, които ще смесим за да получим масло срещу псориазис са цветовете на невен и равнец. Накрая ще завършим с добавянето на зехтина, защото той също е едно много полезно и лечебно средство.

Маслото, което трябва да приготвим за лечение на псориазис става по следния начин: за да започнем трябва да си набавите стъклена бутилка, която е 1 литър. По-голямата част от нея ще напълните с цветовете на лековития жълт кантарион. После ще нарежете само стръкче от лечебния равнец и няколко цветя от невена. Бутилката вече е пълна и е време да добавим зехтина, като наливате докато се напълни до горе. Зехтина може да бъде заменен и със слънчогледово олио. Затваряте добре бутилката с капачката и я поставяте на слънце. Там тя трябва да престои 21 дена. Отворете я след този период и добавете към комбинацията от билки 5 грама от ароматното лавандулово масло. След разбъркване лечебното масло за псориазис е готова, като само трябва да го прецедите. С него мажете засегнатите от заболяването места 2 пъти на ден, като лечението продължава до пълното ви излекуване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Комбинация от билки лекува псориазис

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *