Компреси с оцет срещу притеснение

За разлика от преди стотина-двеста години, днешното общество страда много повече от психическа и умствена умора, отколкото от физическа. Естествено времето е такова, че човек много повече обръща внимание на технологиите, занимава се и дори работата му е свързана с тях. Което няма как да не остави своя отпечатък.

safe_imageПрекараните прекалено много часове пред монитора, с който нерядко е свързана и нашата работа, съвсем естествено може да изтощи организма. И за целта не е нужно да копаем или плевим. Самото седене на едно място натоварва гръбнака, тялото и очите. Ето защоп е добре да разнообразяваме ежедневието си. Например навън сред природата.

А най-лесният начин да премахнете умствената преумора, е просто да смесите 1/2 л оцет с 30 грама по-силна ракия. След като разбъркате добре, натопете в сместа едно парче памучен плат и го изцедете добре. С него си правете компреси, полегнали, на слепоочията или челото, докато отмине болката. Не гледайте телевизия или нещо друго, докато правите това. Просто релаксирайте.

Компреси с оцет срещу притеснение
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *