Компреси с оцет срещу притеснение

За разлика от преди стотина-двеста години, днешното общество страда много повече от психическа и умствена умора, отколкото от физическа. Естествено времето е такова, че човек много повече обръща внимание на технологиите, занимава се и дори работата му е свързана с тях. Което няма как да не остави своя отпечатък.

“Демир

safe_imageПрекараните прекалено много часове пред монитора, с който нерядко е свързана и нашата работа, съвсем естествено може да изтощи организма. И за целта не е нужно да копаем или плевим. Самото седене на едно място натоварва гръбнака, тялото и очите. Ето защоп е добре да разнообразяваме ежедневието си. Например навън сред природата.

А най-лесният начин да премахнете умствената преумора, е просто да смесите 1/2 л оцет с 30 грама по-силна ракия. След като разбъркате добре, натопете в сместа едно парче памучен плат и го изцедете добре. С него си правете компреси, полегнали, на слепоочията или челото, докато отмине болката. Не гледайте телевизия или нещо друго, докато правите това. Просто релаксирайте.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *