Излекувайте косопада за 2 месеца!

Изпитани билкови рецепти за здрава коса

Косопадът е нещо съвсем нормално за всеки човек. Дневно всеки един от нас губи определено количество коса. Едва ли има жена, каквито и грижи да е полагала за косата си през лятото, през есента да не страда от косопад, независимо в колко тежка форма е.

Демир бозан билки за бъбреци
Изпитани билкови рецепти за здрава коса!

Изпитани билкови рецепти за здрава коса!

И когато косопадът се превърне в проблем, спокойно може да се обърнете за помощ към даровете на природата. Билка.инфо ви предлага следните изпитани билкови рецепти, с чиято помощ ще заздравите косата си и ще се оттървете от косопада.

Начин на приготвяне и употреба – от аптеката се взима 30-процентен спиртен извлек от прополис (пчелен клей). Разрежда се с вода в съотношение 1:10, като получения водно – спиртен разтвор има трайност 6 – 7 дни. Всеки ден главата се маже, като се втрива енергично. След като свърши, се прави нова доза и така лечението продължава 2 месеца.

Начин на приготвяне и употреба – разбива се 1 жълтък и се смесва с по 1 супена лъжица газ, несолена свинска мас, кисело мляко, шампоан и сокът на една средно голяма глава лук. Косата се намазва с тази смес, увива се с кърпа, престоява 4 часа и се измива. Прави се веднъж седмично в продължение на 1 месец.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *