Край на нощно напикаване само с един компрес

Нощно напикаване е един проблем, с който почти всяка майка се сблъсква, а решението му може да бъде толкова лесно, а именно с налагането на правилния компрес.

Преди да се започне да се говори за нощно напикаване трябва да се изключат всички съмнения за наличието на заболяване, което може да причини тази неудобна ситуация. Използването на компреса, който ще ви предложим, може да налагате една когато сте сигурни, че човека не страда от захарен или безвкусен диабет или нощни гърчове. Това най-често срещаните заболявания, които се характеризират с изразяването на този симптом.

Компрес за нощно напикаване

Компрес за нощно напикаване

Специалистите често не разглеждат нощното напикаване, като заболяване, защото всъщност децата са си интелектуално и физически добре развити. По скоро проблема се разглежда, като психологически и съветите, които се дават на родителите е да обърнат малко повече внимание на детето, като се опитат да решат проблема с комуникация.

Лекарствата, които се предлагат при нощно напикаване общо взето нямат голям ефект. Едните, които се предписват са за намаляването на спокойността на съня. Това не е решение на проблема, защото така „заболелия“ не може да се наспи добре и ежедневните дейности, които го очакват стават непосилни, защото няма достатъчно сили. Другият вид са медикаменти за намалена вместимост на пикочния мехур, но те също не са от най-подходящите за прием от деца.

Много хора мислят, че ще успеят да се справят с нощното напикаване, като събуждат децата и ги водят до тоалетната през нощта, но това също не е решение. По този начин отново се нарушава съня и малчуганите не могат да си отпочинат, което вреди на организма им и добрата съсредоточеност.

Препоръчваме да изпробвате една рецепта, която е доста ефикасна и може да помогне на всеки човек да се пребори със „заболяването“ нощно напикаване, без значение от годините.

Разбийте в съд 2 пресни сурови яйца и към тях добавете по 3 супени лъжици от силната домашна ракия, която сте си приготвили и натурален мед (3 супени лъжици). Бъркайте добре и после сложете получената смес върху парче памучен плат. Закрепете компреса много добре в областта на кръста и преспете с него така. Продължавайте да прилагате метода до пълното изчезване на проблема, нощно напикаване.

Край на нощно напикаване само с един компрес
3.2 (64.62%) 26 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Край на нощно напикаване само с един компрес

  1. Преди да предприемете мерки направете пълни изследвания , защото може да се дължи на изкривяване на гръбначния стълб и прищипан нерв ( тогава пикучния мехур не може да изпрати сигнал на мозъка да се събуди човека ) . Може да са затлачени бъбреци , настинка и др. Синът ми имаше такъв проблем като малък (беше паднал от високо в/у винкел и започна да се напишва след 4-ри год. възраст .Водихме го и по лекари и при рехабилитатори и т.н. След наместването на гръбначния стълб се оправяше за извастно време , но нали е дете не можеш да го спреш да бяга и скача и пак отначало . Много добре му повлия когато започна да тренира плуване .Може би тогава в мозъка се задейсвуват много центрове – поне аз така си го обяснявах . Когато не ходеше пак се връщаше в началото . Но постепенно се оправи . Компреса който предлагате е добър , може да се прави и парафин , НО след това трябва много пазене . След като сте загрели кръста той е като отворена врата и най – малкото течение може да ви скове за дълго време . Трябват колан и мно о о оо го ,мно о о о го пазене . Значи сега не е сезона или поне да се прави преди почивните дни . 🙂

  2. Медът, който се добавя към ракия и яйцата е в размер на 3 супени лъжици.

  3. А при дневно напикаване има ли ефект?

  4. Яйцето на пяна ли трябва да се разбие, защото сместа става много рядка и се разтича като вода.
    П.П. Моля, само който е изпробвал рецептата да пише.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *