Край на стомашните болки с целина

Всички похапваме целина у дома, но повечето от нас не са запознати с лечебната и дарба и какво точно може да излекува тази подправка.

Целината е един от най-богатите източници на натрий, така че ако организма ви се нуждае от ценния за него минерал си го набавете с консумацията на подправката. в нея се съдържа витамин U, който е много ценен за организма и може да ви помогне при различни заболявания. още от древни времена целината се е използвала е лечебна цел, като приложенията и са били многобройни, поради простата причина, че тя е много лековита заради съдържанието си. Както в миналото така и днес тя се прилага за лекуване на белодробни заболявания и анемия. Много специалисти я препоръчват на хората с наднормено тегло, защото тя спомага за сваляне на излишните килограми.sok ot celina

Все пак днес ще поговорим за ползите от целина, които ще подобрят работата на черния дроб и стомаха. Менструалната болка, която изпитва всяка втора жена може да бъде облекчена и напълно спряна с някоя от тези рецепти.
Трите рецепти, които ще ви представим са разбира се с целина, но всяка една от тях се използва за различно неразположение и болежка. Така сами вие можете да прецените колко е полезна подправката и колко много приложения има. Целината е лековита, възползвайте се от нейната сила и забравете за лекарствата.

Натрупания стрес може да бъде преодолян, а нервната ви система успокоена с целина и мед. Хармонията на тялото е много важна, а тази комбинация се приема само 7 дена, погрижете се за здравето си, защото сама така ще си осигурите един спокоен, пълноценен и дълъг живот. комбинацията от мед и целина, която трябва да направите е следната. вземете връзка целина и изцедете сока и. После към него прибавете същото количество мед и бъркайте добре, за да се смеси всичко хубаво. Трябва да похапвате по 8 супени лъжици 3 пъти на ден за период от една седмица. Така бързо и без много усилия ще успокоите нервната система.

Демир бозан билки за бъбреци

Прекарали сте тежко заболяване и уж сте се излекували, но нямате сили да се изправите стабилно на крака. Тук на помощ идва целина, която ще ви зареди с нови сили. Всеки ден изпивайте 150 грама сок от целина. разделете на равни части и го приемайте преди всяко хранене.

Язвата на дванадесетопръсника, гастрита и колита могат да причиняват болка, но с целина вие вече няма да я изпитвате. за целта ви трябват 4 главички целина, които ще смачкате и ще залеете с 1 литър вода. Киснат така 8 часа и след това се прецежда. На ден приемайте от лечебната течност по 3 пъти, като необходимото количество за всеки един прием е супена лъжица. Храносмилането ви ще се подобри, а дискомфорта причинен от тези заболявания ще е облекчен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *