Кръвно налягане в нормите с канела и ябълка

Канелата и ябълката са двете съставки, които ще смесим, за да може вашето кръвно налягане да се нормализира и да се чувствате отново в идеално здраве.

От ароматната канела и вкусната ябълка ще си приготвим сок, на който вкуса е много приятен, но освен това е и много полезен за здравето, защото има е дарен с лечебна сила и може да нормализира кръвно налягане. Ползите, с които ви дарява този сок не спират само с нормализиране на кръвното. Той е много добър помощник за пречистването на организма от вредни вещества, които са попаднали в него. С приема му вие ще подобрите работата на храносмилателната система, защото канелата има в съдържанието си етерични масла, а пектина във вкусния плод спомагат за стимулацията и.sok za kruvno

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Приготвите ли си лечебния сок няма да се мръщите при неговия прием, както често се получава, ако пиете лекарства. Сока има много приятен аромат, който се дължи на канелата, а вкусът му е привлекателен за всеки, защото плода е любим на всички нас.

Приготвянето на този лечебен сок за нормализиране на кръвно налягане е много лесно, защото става за секунди, няма нужда да варите нищо. Всички знаем, че когато похапваме плодове е най-добре да са пресни, защото така се запазват всички ценни вещества, които се съдържат в тях. Именно затова при приготвянето на сока за нормализиране на кръвно налягане ние пропускаме тази процедура.

Ябълката е плод, който се предлага на пазара целогодишно, а може и да се съхранява в домашни условия през зимата, така че да е под ръка по-всяко време. За направата на сока ще използваме само 1 ябълка, която няма да белим, но ще отстраним семките. Измиваме добре ябълката, която сме избрали за направата на сока и я настъргваме на ренде, като не я белим. После към нея добавяме 500 милилитра вода и чаена лъжичка канела на прах.

Прецедете сместа, като изстискате хубаво сока от месестата част на ябълката, която настъргахме. Изпийте цялото количество ароматен сок, но не на веднъж, а в рамките на деня. Положителен ефект върху организма ще има само, ако пиете сока поне 7 дена. Нека бъдете здраве и то само със един лесен за приготвяне сок от канела и ябълка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *