Лечение на камъни и пясък в жлъчката и бъбреците

Образуванията в бъбреците и жлъчката, известни като камъни и пясък, може да са много болезнени и изключително неприятни. Изхвърлянето често става с медикаменти, когато е тежко положението или с много вода. Но ние ви предлагаме няколко билкови рецепти, които ще облекчат състоянието ви значително и ще ви накарат да се почувствате отново в кондиция. Ето и рецептите:

“Фигурин

Липов-цвят1. Отвара от върбови листа. Вземете 10 върбови листа и ги сварете в 1 л. вода. Като заври водата, пуснете листата да поврят 10-15 мин. От тази вода взимайте по 1 чаена чаша, сутрин, обед и вечер, или само сутрин и вечер. Водата ще ви стигне за 2 дни, така, че след 2 дни сварете нова вода. След 10 дни ще направите почивка от 15-20 дни и пак ще пиете 10 дена. Тази отвара спомага за изхвърлянето на пясъка и камъните от бъбреците.

2. Правете си често горещи памучни компреси.
3. Вземете една стиска от билката троскот и я пуснете в тенджерка с вряща вода, като я оставите да поври около 3-4 минути. Да се прецеди и пие като чай. Пийте 2 пъти дневно, сутрин и вечер по 1 чаша.
4. Да се употребяват плодове и да се пие топла вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Лечение на камъни и пясък в жлъчката и бъбреците

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *