Лечение с повишено внимание с лудо биле

Лудо биле е една билка, която може да ви излекува, но отварите приготвени с нея трябва да са дозирани правилно и точно, защото растението е отровно.

Билката лудо биле е дарена с изключителна лечебна сила и може успешно да излекува проблеми с храносмилателната система, жлъчката и черния дроб, но приема на тази билка е много опасен и при предозирване може да се достигне до фатален край, защото тя съдържа отровно вещество. Ако решите да се лекувате с лудо биле препоръчваме следенето от специалист, за да няма нежелани последици от приема на тази билка.ludo bile

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Лудо биле е лечебна отровна билка, защото в нея се съдържа веществото атропин, което носи ползи за здравето но може и да ви повлияе зле ако предозирате с растението. Билката трябва да се взема под зоркия контрол на специалист, защото схемата за приема и строго индивидуална за всеки човек. За лечебни цели се използват корените на лудо биле, като се приготвя лечебна тинктура от тях.

Лудо биле може да бъде използвана за лечение на язвена болест, бъбречни и жлъчни проблеми, кашлица и обилно нощно изпотяване. Всички тези заболявания се повлияват и се лекуват благодарение на спазмалогичното и успокояващото и действие. Чрез приема на билката тя успешно намалява секрецията и подобрява сърдечната дейност.
Ето и една рецепта с лудо биле за лечение на Паркинсова болест, която можете да използвате, но задължително под контрола на специалист, който се грижи за вашето здравословно състояние.

Ще използваме комбинация от повечко билки, за да можем да облекчим симптомите и да повлияем на заболяването максимално. Трябват ви 20 грама от корените на дивата тиква, по 10 грама от лудо биле, исиот и божур, по 5 грама от лечебната билка блатен аир и стръкове от комунига. Всички билки и количествата, които изброихме се смесват в съд и в тях се добавя 380 милилитра оцет. Към всичко комбинирано се добавя и 250 грама чист натурален пчелен мед. Всичко се поставя на котлона и се вари в продължение на 30 минутки. Изврялото количество от отварата трябва да долеете с чиста вода. От направената отвара трябва да приемате след трите основни хранения за деня по 1 супена лъжица.

Не забравяйте, че билката лудо биле е силно отровна и приема и става само под наблюдението на специалист!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *