Рецепта с мед, орехи и лимон за имунитет и при деца държи болестите надалеч!

Споделяме с вас уникална рецепта с мед, орехи и лимон за имунитет, която действа безотказно, а става и за деца

Вкусната рецепта от народната медицина с лимон, мед и орехи ще ви помогне всички болести да ви заобикалят, защото имунната ви система ще работи с максимум сили.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Кога да вземаме мед, орехи и лимон?

Това може да се прави по всяко време на годината, но най-добре е да се акцентира върху превантивния прием през есента, за своевременно засилване на имунитета, преди да са дошли сериозните грипове и настинки.

Често се разболявате и имате нужда да подсилите организма си, за да може всички болести да стоят далеч от вас, тогава се доверете на народната медицина и нека това стане реалност. След прекарания грип или настинка имунната система има нужда от малко помощ, за да се възстанови силите си по-бърза, а за това може да ви помогне една от рецептите в народната медицина, в която са включени продукти с невероятни лечебни сили.

Действието на трите съставки

И трите продукта, които са включени в рецептата са известни на всички и се намират навсякъде, а за ползите от тях няма начин да не сте чували.

  1. Орехите например се грижат за подобряването на мисловната дейност и паметта. Този им сила идва от богатото им съдържание на витамини, соли и минерали. Все пак с консумацията на орежи трябва да се внимава, защото те оказват неблагоприятно действие на хората с наднормено тегло, защото в състава им има голямо количество калории.
  2. Всеки от нас знае колко много ползи за човешкото здраве медът, защото той изобилства от потребни за организма вещества. Той въздейства на организма, като, премахва натрупания стрес, при гадене, за лечение на астма, при болки в стомаха, настинка. Той е един чудодеен продукт, който ще подсили имунитета и ще ни предпази от развитието на заболяванията.
  3. Лимонът ни кара да се мръщим след като го вкусим заради киселия му вкус, но той също изобилства от ценни вещества за човешкия организъм. Лимонът се препоръчва при лечение на настинки, болки в стомаха и е много добро средство, което побеждава раковите клетки. Долу в коментарите предлагат да сложим и какао + шипково масло. При всички случаи няма да ни навреди.

Когато тези три продукта се комбинират, се получава една лечебна смес, която подсилва до максимум имунитета ви и така успешно се предпазвате от всякакви заболявания. Ето как да си приготвите тази имуностимулираща смес, която няма да позволи на заболяванията да ви сразят.

рецепта с мед и орехи за имунитет и лимон!

Така изглежда комбинацията от мед, орехи и лимон в един от вариантите ѝ

Самата рецепта с мед, лимон и орехи

Счупете орехите и отделете ядките от черупките. Трябват ви една шепа орехи, които ще нарежете на по големи парчета. Вземете лимона и отстранете кората му, а след това вътрешността на киселия плод нарежете на ситни парченца. Накрая към лимона и орехите прибавете мед, като количеството, което трябва да сложите е 1/2 буркан чист пчелен мед. Остана само да разбъркате добре, за да може всички комбинирани съставки да се смесят хубаво.

Как може да се усили действието ѝ?

Медът и орехите заедно с лимона са идеални при по-леки форми на заболяванията и действието им спира, когато спрете да ги приемате. Разбира се, те може да се приемат и постоянно, но в по-големи количества медът може да предизвика диабет. Затова за по-голяма сигурност и без риск при по-дълъг прием много хора използват рецептата в комбинация с чая Демир бозан.

Той е специално направен за трайно засилване на имунитета и събуждане на силите и енергиите в организма, които спомагат за самолечение на всякакви заболявания. Един месец прием на чая може да ви гарантира година и повече да нямате никакви болести и да се оправите от тези, които имате в момента. Ако ли пък използвате Демир бозан в съчетание с рецептата, която описахме по-горе, тогава нещата стават много по-бързо и лечебните процеси са доста по-трайни. Можете да погледнете няколко ценни мнения на хора, които са го правили, ТУК!

Това е всичко. Вече можете да консумирате получената смес за подобряване на защитните сили на имунната система. Хапвайте всеки ден на веднъж по 3 супени лъжици от нея и знайте, че болестите ще стоят далеко от вас.

Ето и едно руско видео по темата:

Още по темата на английски от нашите източници: Меден тоник; Медена вода за имунитет; Ползи.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Рецепта с мед, орехи и лимон за имунитет и при деца държи болестите надалеч!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *