Лук за сгъстяване и бърз растеж на косата

Лукът се средство за лечение, но знаете ли че той е най-добрият зеленчук, който ще ви спомогне за стимулирането на бърз растеж на косата.

Маската с лук е изключително полезна за уникалната ви коса, защото може да предотврати падането и и да стимулира нейното сгъстяване и бързото порастване. Повечето от вас ще си кажат, че никога не биха използвали тази маска за коса с лук, защото аромата, който ще се носи след вас няма да е много приятен. И да това е така мирисът не е от удивителните, но маската с лук е доказала своя положителен ефект, който я е прилагал е постигнал завидни резултати.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Уникалната маска за коса с лук се прави само веднъж за една седмица, така че изберете дните, които почивате и я направете, за да може да стимулирате нейния растеж. В случай, че косата ви е започнала да пада също е добре да прилагате тази маска с лук, защото тя ще подпомогне сгъстяването и.

Лук за сгъстяване и бърз растеж на косата

Лук за сгъстяване и бърз растеж на косата

Маската за сгъстяване и бърз растеж на косата се приготвя с една средно голяма глава кромид лук, която обелвате и смилате в блендер. Все пак за да се подсилят уникалните сили на лука ще добавим още няколко съставки, които ще спомогнат да достигнете главната си цел, а именно гъста, дълга и мека като коприна коса.

Към лука добавяме домашен мед и натурален зехтин, като от тези два продукта слагаме по супена лъжица. Взимате една щипка лют червен пипер и добавяте и него към другите три съставки. Накрая счупвате едно яйце, отделяте жълтъка и го комбинирате към вложените до сега продукти. Маската за коса с лук е напълно готова след разбъркването на комбинираните продукти. Остава нанасянето на лучената маска за бърз растеж на косата, като то става най-вече в корените, като втривате от нея с масажиращи движения. След нанасянето и косата се увива с найлонче и отгоре се слага кърпа. Маската с лук се държи на косата за 60 минути, след което се измива под течаща вода с вашия шампоан.

Не забравяйте, че е добре да правите маската с лук в почивните ви дни, защото аромата, който се разнася не е много приятен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *