Мъчи ви пролетна умора, изпийте това

Снегът се стопи, птичките започнаха да пеят и дърветата започнаха да цъфтят, а вие не можете да се насладите на тази красота, защото ви е налегнала пролетна умора и не можете да се „събудите“ от зимния сън.

Тази пролетна умора, която ви е налегнала предизвиква неприятни симптоми, като лесна раздразнителност, защото не сте се наспали добре. Апетитът ви го няма и дискомфорта, който предизвиква това състояние не ви дава мира. Можете да да победите пролетната умора лесно, като си приготвите един еликсир, който ще ви помогне да се „събудите“ от зимния сън и да се порадвате на цялата тази красота отвън.proletna umora

Не всеки е засегнат от състоянието на пролетна умора, но ако вие сте от тези хора, на които промяната във времето и часа въздействат отрицателно и предизвикват неприятни симптоми можете да спрете всичко това само, като изпиете един еликсир приготвен от натурални продукти.

Хората, които най-често страдат от пролетна умора са тези, които имат по слаба имунна система и балансирането на организма с настъпващите промени става с по-бавни темпове. Ето как да забързате това адаптиране на организма и да се преборите с пролетната умора без да има нужда от много усилия, които да полагате. Просто си пригответе този сок и забравете за пролетната умора.

“Фигурин

Вземете 2 не много големи моркова и 4 репички, измийте ги и ги обелете. Измийте добре 300 грама цвекло, 4 средни домата 5 парченца пащарнак, 2 стъбла целина, нарежете всички продукти на парченца. Нужна ви е една малка люта чушка, която също ще измиете и нарежете на ситно. Всички продукти, които изброихме сложете в блендер и ги разбийте, за да получите сок.

Вече сте готови с еликсира, който успешно се бори с пролетната умора. След като го изпиете ще се почуствате по-добре и силите ви ще се възвърнат, защото във всеки вложен продукт има вещества, които се грижат за това. Ще забравите бързо за дискомфорта, който предизвиква това състояние и ще можете да се насладите на красотата, която е отвън.

Еликсира, който си приготвихте пийте сутрин, след като закусите, защото само така ще се наслаждавате на един спокоен и пълноценен ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *