Мъже, върнете плодовитостта си с тази билка

Ето как бабини зъби ще ви повдигне либидото

На какво се гради самочувствието на един мъж? На успешна кариера? На добър външен вид? На голям интерес от страна на жените? Истината, е че самочувствието на мъжете и мъжествеността им се крие в плодовитостта и възможността за репродуктиране. И понеже доброто самочувствие е жизнено необходимо, както водата и въздухът за хората, как да го поддържаме.

Бабини зъби ще ви повдигне либидото

Бабини зъби ще ви повдигне либидото

Билка.инфо ви предлага един чист биопродукт, напълно безвреден, с чийто прием рязко се увеличава либидото и желанието за секс, повишава се издръжливостта, подобрява се мускулния растеж и силата, като едновременно с това се възстановява и хормоналния баланс на организма.

Начин на приготвяне и употреба – 2 чаени лъжички стръкове от билката бабини зъби се заливат с 500мл (около 2 чаени чаши) студена вода и се оставя да престои за 1 денонощие. Извлекът се прецежда много внимателно (да не попадат части от билката) и се приема на глътки през деня.

“Фигурин

Внимание! Билката не бива да се приема при стомашно-чревни възпаления и остри възпаления на бъбреците.

При редовна употреба билката стимулира производството на тестостерон (мъжкия полов хормон), както и секреция на естроген (ако се приема от жени). Освен това билката е подходяща за прием от активно спортуващи понеже многократно увеличава възможността на тялото да усвоява протеините и поддържа нормален азотен баланс.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *