Мехлем за рак на кожата, хемороиди и псориазис

Мехлема е подходящ срещу рак на кожата, хемороиди, псориазис, разширени вени, розацея, изгаряния, акне, витилиго и циреи, като приготвянето му става само от билки с уникално лечебно действие.

Всички знаем, че всяка една билка е дарена с уникални лечебни свойства, но когато те се комбинират тяхната сила става ненадмината и могат да победят всяко заболяване, без значение колко тежко е то. В рецептата на мехлема, който ще ви предложим има комбинирани 11 билки, а болестите които лекува са още повече. Пригответе си го и нека той винаги да ви е под ръка, защото със сигурност ще ви бъде нужен рано или късно.

Мехлем за рак на кожата, хемороиди и псориазис

Мехлем за рак на кожата, хемороиди и псориазис

Мехлема се прави, като смесите по 30 грама от следните билки: черен оман, хвощ, цвят на луличка, пипериче, тетра и очеболец. После към тези билки добавяте и по 50 грама от билките: живовляк, кора на леска, невен, бял равнец и лайка. Размесвате всички вложени билки и към тях добавяте 1 килограм обезсолена, предварително разстопена и гореща свинска мас, 300 грама пчелен восък и 500 милилитра олио. Тази смес от билки и продукти ври 10 минути. След тези 10 минути се маха от огъня и се оставя далеч от него за престой от 10 часа. После отново се връща на котлона, само за да се затопли. Сваля се от него и се прецежда. Готовия мехлем се изсипва в бурканчета или малки кутийки, които смятате, че можете да използвате за съхранението му.

При нужда изваждате и намазвате засегнатите места по 4-5 пъти на ден. Както споменахме този чудодеен мехлем е много подходящ при борбата с рак на кожата, хемороиди и разширени вени. Използва се и за бързото зарастване на счупени кости или трудно зарастващи рани.

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Мехлем за рак на кожата, хемороиди и псориазис

    • Използвайте изсушени билки, защото няма да успеете да откриете всички в прясно състояние по едно и също време.

  1. Да де, и когато сварите в продължение на 10 мин. билките, ще лекувате не горепосочените заболявания ами атмосферата! И другото което ще добавя е, че посочените килограми и грамажи свинска мас, олио и восък са тотално объркани. Това нещо ако го омесите и сварите в крайна сметка ще получите кирпич…

  2. Вместо да си го приготвяте у дома, посетете билковата аптека,Розмарин’.Там ще ви помогнат с билкови отвари и мехлеми.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *