Млечни кубчета за красиво деколте

Ако искате да се сдобиете и запазите привлекателния вид на деколтето си, то ще трябва да полагате редовна грижа за него и гърдите си. Не е никак трудно да го постигнете, нужно е само да полагате правилната грижа за зоната около гърдите, като имате предвид някои специфични особености на тази част от женското тяло.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

В тази част кожата е много нежна и се изсушава много бързо, ако не се хидратира редовно. Най-често в зоната на деколтето се получават малки бръчки и тъмни петънца. Не чакайте да настъпи моментът, в който кожата на вашите гърди е изгубила своята еластичност, а започнете да полагате грижи за сияйния й вид веднага. Ако отделяте само няколко минути всяка сутрин, за да се погрижите за своето деколте, то ще запазите красотата му за по-дълго време.

красив бюст1Ето и каква е тайната, която жените прилагат от векове насам, за да изваят сами, по естествен начин контурите на гърдите си. Напълнете формите за лед с мляко вместо с вода и ги сложете в камерата да замръзнат. Всяка сутрин правете масаж на деколтето си с едно-две млечни ледени кубчета. Започнете с едно кубче на едната гърда, като извършвате въртящи движения, по посока на часовниковата стрелка. След това не изплаквайте млечните следи, те трябва да изсъхнат върху кожата, за да могат да я хидратират добре, да я подхранят и да я стегнат.

Друга добре позната хитринка с доказано добър резултат е взимането на хладен душ. Всяка сутрин обливайте гърдите си със струя студена вода, като извършвате 10 въртящи движения по посока на часовниковата стрелка. Тази процедура стимулира кръвообръщението и осигурява сияен и стегнат вид на деколтето ви.

Кожата на деколтето се повлиява изключително добре от т.нар. контрастен душ, като за целта е необходимо да се направят минимум шест обливания: 30 секунди с гореща вода, 10 секунди със студена. Задължително се завършва със студеното обливане, а резултатът от тази лесна процедура е стегната и еластична кожа за по-дълго време.

Ако използвате други продукти, чиято цел е да поддържат деколтето ви красиво, те задължително трябва да съдържат растителни екстракти и хидратиращи микроелементи. Избирайте кремове и млека за тяло със съдържание на колаген, витамин А, морски еластин, белтъчини, екстракти от женшен, алое вера и хмел. Много важно при употребата им е да ги нанасяте правилно – с леки масажни движения, в посока от гърдите към брадичката.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *