Мори ви безсъние?! Това е за вас!

Тази изпитана билкова рецепта повлиява при безсъние

Безсънието представлява хронично болестно разстройство на съня и съответно на възможността на организма ни да отпочива. Затова и не бива да се гледа с насмешка на него. По тази причина и ние от Билка.инфо ви предлааме тези ефикасни билкови рецепти, с чиято помощ отново ще се върнете в царството на Морфей.

“Фигурин
Тази изпитана билкова рецепта повлиява при безсъние!

Тази изпитана билкова рецепта повлиява при безсъние!

Начин на приготвяне и употреба – внимателно се смесват и разбъркват 30 г цвят от лавандула, 5 г корени от дилянка,20 г шишарки от хмел,50 г цвят от игликаи 10 г цвят от жълт кантарион. С 500 г вряща водасе залива1 равна супена лъжица. Запарката се оставя да кисне 30 минути, след което се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша. Последният път се пие вечер, преди лягане топъл чай с 1 чаена лъжичка чист мед.

Начин на приготвяне и употреба – внимателно се смесват и разбъркват 15 г корени от дилянка, 20 г цвят от лавандула, 30 г стръкове от жълт кантарион, 10 г счукан плод от резене и 40 г листа от маточина. 2 чаени лъжички от сместа се заливат с 250 мл вряща вода. Оставят се да киснат за около 10 минути, след което отварата се прецежда. Пие се по половин чаена чаша сутрин преди храна и вечер преди лягане.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Мори ви безсъние?! Това е за вас!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *