ЗАТЛЪСТЯВАНЕ?! Помогнете си с тези билки!

С помоща на тези билкови рецепти ще стимулирате обмяната на веществата

Затлъстяването или болеста на XXI век е всъшност заболяване, което се дължи на прекомерно натрупване на мастна тъкан в организма на човека. В зависимост от степента на това натрупване, състоянието може да се определи като наднормено тегло или като затлъстяване.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Затлъстяването освен естетичен е и здравословен проблем!

Затлъстяването освен естетичен е и здравословен проблем!

Често под термина затлъстяване неправилно се разбира повишаване на общата телесна маса, докато всъшност затлъстяването е нищо повече от нарушен енергиен баланс.

За да осъществява всекидневната си дейност, човек има нужда от енергия, която си набявя чрез храната. Когато усвоената храна/енергия е повече от изразходваната, тогава излишните калории се складират в тялото под формата на тлъстини.

С помоща на тези билкови рецепти, доказали своята ефективност, ще стимулирате обмяната на веществата в организма си и ще се освободите от натрупаните и излишни килца.

Начин на приготвяне и употреба – за намаляване на теглото се пие отвара от стръкове пипериче и семе резене по 60 г, кори гръмотрън 200 г и 100 г стръкове царича (шапиче). 2 супени лъжици от така получената смес се варят в 500 мл вода за около 5 минути. Пие се по 100 мл 4 пъти дневно преди ядене.

Начин на приготвяне и употреба – 1 супена лъжица сух исландски лишей се вари в 3 чаши вода, докато водата остане наполовина. Пие се 3 пъти на ден след ядене по 1 кафена чашка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *