Напитки с натурални продукти за сила и енергия

Стига вече енергийни напитки, кафета и сладки, които ви дават енергия само за няколко часа, защото с натурални продукти можете да си приготвите същите еликсири и то с много по-добър ефект, а и са здравословни.

Кафетата и енергийните напитки ни събуждат, но те са вредни за здравето, а ефекта от тях е само няколко часа и след това сънят отново ни наляга, а силата ни се изпарява за секунди. Заменете течи вредни течности с нещо много по-добро, а именно напитка от натурални продукти, която ще ви дари със сила и енергия за всяко едно начинание. Получавате и допълнителни бонуси, ако пиете тези сокове от полезните за организма натурални продукти, защото те имат в съдържанието достатъчно ценни вещества, които подсилват имунната ни система. Изпивате ли по няколко чаши на ден от соковете, които ви предлагаме ще се заредите с енергия и ще бъдете здрави и щастливи.

Напитки с натурални продукти за сила и енергия

Напитки с натурални продукти за сила и енергия

Напитките, които ви предлагаме ще ви събудят и ще стимулират работата на мозъка, защото в тях има изобилие от антиоксиданти и ценни витамини, които същевременно подобряват и имунната система.

Изпивайте по 4 чаши на ден от този енергизиращ тоник, който ще нормализира нивата на pH в тялото ви и ще подобри работата на сърцето. Напълнете една чаша с вода и към нея прибавете чипка лют червен пипер и резенче лимон. Разбъркайте и пийте от тази така полезна напитка, чрез която ще се заредите със нови сили и ще предпазите организма си от заболявания.

Демир бозан билки за бъбреци

Тази напитка наистина може да ви зареди с много енергия, но препоръчваме да избягвате нейния прием късно вечер, защото ще нарушите съня си. Чувствате ли се изтощени и уморени това е сока, който ще върне силите ви. Трябва ви чаена чаша гореща вода, защото с нея ще залеем останалите продукти, които ще вложим в напитката. Корен от джинджифил около 2-3 сантиметра ще почистите и ще го смачкате през преса. Към него добавете и 1/4 по чаена лъжичка от кардома и куркумата. Накрая завършваме с добавянето на 2 малки лъжички пчелен мед. Всички смесени съставки залива с горещата вода и бъркаме. Всяка съставка вложена в енергизиращата напитка се грижи за стимулирането ви с нова енергия, но и подобрява здравето ви.

Последната енергизираща напитка може да замени и закуската ви, но от нея приемайте само по 1 чаша сутрин. Тя е богата на много витамини, антиоксиданти и протеини, които ще ви дадат енергията от която се нуждаете. В съд смесете и банан, 1 лъжица за супа от лечебното ленено семе, половин чаена чашка кисело мляко, 2 листа от зелената маруля, бадемово масло в размер на 2 лъжици за супа, 1/4 чаша за чай сурови бадеми и чаша вода. Всичко това поставяме в блендера и го пасираме. Изпива енергизиращата напитка и сме готови да стартираме новия ден с нови сили.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *