Нека сърцето ви бъде здраво

Здравото сърце може да ви предпази от редица заболявания, така че побързайте и си пригответе рецептата, която ни предлага народната медицина.

В случай, че организма ви е слаб, прекарали сте настинка или страдате от сърдечно заболяване използвайте тази рецепта, за да се възстановите напълно.

Демир бозан билки за бъбреци

Половината от продуктите, които са включени в тази рецепта са богати източници на калий, а той помага на сърцето да бъде здраво. Другите продукти, които са включени са източници на витамин С и с тяхна помощ имунната ви система ще бъде подсилена. Силата на комбинираните продукти ще ви помогне да укрепите сърцето и да подсилите имунитета си, така че не губете време, а подобрете здравето си без да се налага да приемате лекарства.

Рецептата се препоръчва и за прием от деца, но този път те няма да се мръщят, когато я консумират, защото има много приятен вкус.

Подсилването на имунната система и здравето сърце ще се погрижат да не бъдете засегнати от тежки заболявания. На човек не му трябва нищо повече от добро здраве, всичко друго може да се постигне.

За да си направите рецептата, която ще ви помогне да бъдете здрави ви трябват следните продукти: по 200 грама сушени кайсии, орехи и стафиди, 2 щипки сух джинджифил, 1 лимон и 50 грама мед. Все вкусни и любими съставки на цялото семейство.zdravo surce

Започнете приготвянето на енергизиращата смес, като пасирате плодовете заедно с ядките. След това добавете нужното количество джинджифил и мед. Получилата се смес разбъркате добре, за да се омесят хубаво всички съставки. Препоръчваме да съхранявате получената смес, която ще се грижи за доброто ви на сърцето в хладилника.

Възрастен човек трябва да консумира от сместа всеки ден сутрин на гладно по 1 супена лъжица. В случай, че сместа се приема от дете трябва да намалите приеманата доза на 1 чаена лъжица, по 1 път на ден.

Ако ви допада вкуса на сушените плодове и обичате да си похапвате сушени сини сливи, боровинки или смокини добавете и тях към лечебната смес.

Тази богата на калий и витамин С смес ще подсигури здравето на цялото семейство, така че се възползвайте от силата на сушените продукти и се предпазете от заболявания.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *