Нервни ли сте? Доверете се на Билка.инфо!

Тази билкова рецепта заздравява „опънатите” нерви

Има дни, които просто ни „убиват” – проблемите започват от сутринта и денят се проточва сякаш до безкрай.

Колкото важна е физическата ни форма, толкова значим е и добрият ни вътрешен баланс. Голямото напрежение оказва негативно влияние върху емоционалния ни свят, води до преумора и депресии. А и до по-сериозни заболявания.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Заздравете „опънатите” си нерви!

Заздравете „опънатите” си нерви!

Разклатената нервна система предизвиква невроза, безсъние, мигрена, обща умора, разразнителност и постоянно главоболие.

Нервната система ръководи всичко в организма и затова трябва да се грижим за нея и да я поддържаме здрава. Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта с чиято помощ ще заздравите опънатите си нерви.

Начин на приготвяне и употреба – прави се запарка от 4 кафени лъжици майоран (изсушената цъфтяща част на билката) залети с 1 чаена чаша кипяща вода. Това е дозата за един ден, като по избор се пие сутрин или вечер преди лягане.

За постигане на оптимални резултати за кратко време може да включите и  ананас в дневното си меню, тъй като той е незаменим помощник за централната нервна система.

Освен това голямото количество аскорбинова киселина го прави незаменим при първи симптоми на настинка или отслабване на организма. И най-важното Не потискайте чувствата си, а давайте израз на безпокойството си!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *