Нервни ли сте? Доверете се на Билка.инфо!

Тази билкова рецепта заздравява „опънатите” нерви

Има дни, които просто ни „убиват” – проблемите започват от сутринта и денят се проточва сякаш до безкрай.

Колкото важна е физическата ни форма, толкова значим е и добрият ни вътрешен баланс. Голямото напрежение оказва негативно влияние върху емоционалния ни свят, води до преумора и депресии. А и до по-сериозни заболявания.

Заздравете „опънатите” си нерви!

Заздравете „опънатите” си нерви!

Разклатената нервна система предизвиква невроза, безсъние, мигрена, обща умора, разразнителност и постоянно главоболие.

Нервната система ръководи всичко в организма и затова трябва да се грижим за нея и да я поддържаме здрава. Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта с чиято помощ ще заздравите опънатите си нерви.

Начин на приготвяне и употреба – прави се запарка от 4 кафени лъжици майоран (изсушената цъфтяща част на билката) залети с 1 чаена чаша кипяща вода. Това е дозата за един ден, като по избор се пие сутрин или вечер преди лягане.

За постигане на оптимални резултати за кратко време може да включите и  ананас в дневното си меню, тъй като той е незаменим помощник за централната нервна система.

Освен това голямото количество аскорбинова киселина го прави незаменим при първи симптоми на настинка или отслабване на организма. И най-важното Не потискайте чувствата си, а давайте израз на безпокойството си!

Нервни ли сте? Доверете се на Билка.инфо!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *