Някои продукти имат скрити качества

За много от честите заболявания ние имаме лекарство с което да премахнем болката, като например при главоболие взимаме аналгин, при настинки приемаме витамин С и аспирин и при стомашни болки пием спазмалгон или боскулизин. Но има и още много продукти които познаваме, а нямаме представа за техните лечителни свойства. Ето и някои от тях:

“Фигурин

1. Всички знаем, че водата за уста се използва за почистване на устната кухина и спомага за поддържането на чисти и здрави зъби. В нейното съдържание присъства и алкохол и затова тя може да се използва за ефикасно премахване на гъбичките по краката. Процедурата, която трябва да изпълнявате, за да премахнете гъбичките е много лесна. Просто трябва да напоите тампон за почистване на грим с водата за уста и след всяко миене на краката да го поставяте на засегнатото място. След няколко минути просто отсраните тампона. Хауърд Собъл съветва всеки да пробва, за да се обеди в ефикасността едва след третата процедура.

307-398-uhapvane-priroden-lek-komar-aloe-vera2. Таблетките, които се използват за премахване на киселините също имат скрити лечебни свойства. Те ще помогнат на организма ви не само да реши проблемите със стомаха, но и ще ви помогнат в случай на ухапване от насекоми. В съдържанието на тези таблетки присъства аспирин, а той спомага за успокояване на сърбежа и премахване на появилата се болка от ухапването. Рецептата, която предлага Хауърд Собъл срещу ухапвания от насекоми е: натрошаване на една таблетка и след това се смесва с овесени ядки и вода. След получаване на пастата просто трябва да намажете засегнатото място.

3. Спреят и капките за нос успешно отпушват носа, но са също така ефикасни и при кръвотечение.

4. Содата е използвана за редица заболявания, но е малко известно, че тя може да помогне при слънчеви изгарения, като успокоява кожата. Тя има способността да ни избави от сърбежа при екзема или алергия.

5. Алое верата може да се използва за лечение на сериозни изгарения, но намира приложение и при премахването на неприятните херпеси.

6. Много малко хора са запознати с лечебното свойство на киселото мляко да предотвратява проблеми с венците. Препоръчва се на ден да се консумира най-малко 50 грама кисело мляко, защото това ще ви предпази от парадонтоза.
Надяваме се, че с разкриването на скритите свойства на някои продукти ще бъдем полезни за вас.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Някои продукти имат скрити качества

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *