Няколко доказани рецепти помагат при анемия!

Анемията е състояние, характеризиращо се с недостиг на червени кръвни телца

Анемията е състояние, характеризиращо се с недостиг на червени кръвни телца или твърде малко хемоглобин в кръвта. А това от своя страна води до неспособност на кръвта да пренася достатъчно кислород към тъканите.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

 

Анемията е състояние, характеризиращо се с недостиг на червени кръвни телца!

Анемията е състояние, характеризиращо се с недостиг на червени кръвни телца!

Анемията може да се появи при всеки и то във всяка възрастова група, но нейните най-чести жертви са жените в детеродна възраст, поради загубата на кръв по време на месечния менструален цикъл.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 100 г листа коприва, 100 г стръкове моркеш, по 50 г от листа  от орех, стъкове глухарче, стръкове червен кантарион, стръкове росопас, стръкове хвощ и исландски лишей. Две супени лъжици от билковата смес се слагат да врат за около 5 минути в 500 мл вода. След като се прецеди се приема по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно. След ядене да се взема по 1 лъжица мед и глюкоза (смесени по равни части).

Начин на приготвяне и употреба – 2 супени лъжици от коренищата на кръвен здравец се слагат в 500 мл вода. Ври 5 минути. Пие се по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно. След 20тия ден се пие и след ядене. Два часа след ядене да взема по 1 супена лъжица от следната смес – 1 кг мед и 200 г копривено брашно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *