Обелки от лук лекуват разширени вени

Разширени вени вече се наблюдават при млади и стари, а благодарение на обелките от лук можем да намалим болката и предотвратим възможните усложнения на заболяването.

След като обелите лука не бързайте да изхвърляте люспите му, защото те са едно много ефикасно средство за лечение на широко разпространеното заболяване разширени вени. Никой не е „ваксинират“ срещу заболяването и то може да се прояви при всеки независимо от пола и възрастта. Хората, които са най-застрашени от него са тези, които водят заседнал начин на живот или пък при често физическо пренатоварване. Заболяването може да се предава и по наследственост или затлъстяване, така че се грижете да здравето си. Разширените вени могат да доведат до неблагоприятни последици за организма и не трябва да го подценявате, а да го лекувате. Люспите от лука, които всекидневно изхвърляме ще помогнат за облекчаване на болката и ще подобрят състоянието ни.obelki ot luk

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Използвайте една от тези рецепти и се почуствайте много по-добре:

1. Нарежете на малки парченца обелките от лук и вземете от тях само 2 супени лъжици. поставете ги в шише или съд, който се затваря плътно и залейте с 1/2 чаена чаша домашна ракия. Приберете съда на тъмно за 7 дена. Приема се осъществява разреден с малко количество вода или сок. На ден приемайте 3 пъти по 15 капки от приготвената тинктура. Препоръчваме тинктурата да се приема поне 20 минути преди да се нахраните.

2. Отново вземаме обелки от лук и ги нарязваме, като от тях взимаме 2 супени лъжици. Запарваме ги с 1/2 литър вряла вода за период от 8 часа. След готовност е нужно да прецедите през цедка приготвената отвара за лечение на разширени вени. От нея отново ще пиете по 3 пъти на ден поне 20 минути преди да извършите основните си хранения. Запарката се приема 7 дена, като на всеки прием изпивате по 1/3 чаена чаша.

3. Пак нарязваме люспите на лука и тук отново ще ни трябват само 2 супени лъжици. този път ще ги сварим за 10 минути с 2 литра прясно мляко. Получилия се бульон се прецежда през цедка, след като изстине малко. В продължение на 7 дена с него ще мажете засегнатите места. Препоръчваме втриването да става вечер, а когато се събудите да измивате.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *