Облекчете симптомите на атеросклерозата!

Атеросклерозата се повлиява от тези билки

Атеросклерозата е всъщност заболяване, което променя структурата на съдовите стени на големите и средните артерии, което нарушава способността им да осъществяват функциите си нормално.

Атеросклерозата се повлиява от тези билки!

Атеросклерозата се повлиява от тези билки!

Билка.инфо ви предлага тези изпитани рецепти, с чиято помощ ще облекчите симптомите на атеросклерозата.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват по 20 г плод от афика, листа от малина, стръкове от бял имел, плод от глог и 30 г цвят от глог. В 600 мл завряла вода добавете 3 супени лъжици от билковата смес. След изстиване, прецедете получената запарка и приемайте 3 пъти дневно по 200 мл.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Начин на приготвяне и употреба – в 500 мл студена вода се изсипва 1 супена лъжица дървесна пепел. Ври 5 минути на тих огън и след като изстине, се прецежда. Получената течност се разбърква много добре. Приема се по 1 супена лъжица, в която сме добавили и 1 капка зехтин, 20 минути преди хранене, 3 пъти дневно и четвъртата лъжица – 2 часа преди лягане. Изпиват се 2 – 3 – 5 дози от споменатото количество, в зависимост от състонието на болния.

Начин на приготвяне и употреба – 30 зелени орехчета (не по-големи от лешник), се редят в буркан и се засипват със захар. Държат се, докато пуснат сок. Приема се 3 пъти дневно по 1 супена лъжица от сока.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *