Облекчете симптомите на атеросклерозата!

Атеросклерозата се повлиява от тези билки

Атеросклерозата е всъщност заболяване, което променя структурата на съдовите стени на големите и средните артерии, което нарушава способността им да осъществяват функциите си нормално.

Демир бозан билки за бъбреци
Атеросклерозата се повлиява от тези билки!

Атеросклерозата се повлиява от тези билки!

Билка.инфо ви предлага тези изпитани рецепти, с чиято помощ ще облекчите симптомите на атеросклерозата.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват по 20 г плод от афика, листа от малина, стръкове от бял имел, плод от глог и 30 г цвят от глог. В 600 мл завряла вода добавете 3 супени лъжици от билковата смес. След изстиване, прецедете получената запарка и приемайте 3 пъти дневно по 200 мл.

Начин на приготвяне и употреба – в 500 мл студена вода се изсипва 1 супена лъжица дървесна пепел. Ври 5 минути на тих огън и след като изстине, се прецежда. Получената течност се разбърква много добре. Приема се по 1 супена лъжица, в която сме добавили и 1 капка зехтин, 20 минути преди хранене, 3 пъти дневно и четвъртата лъжица – 2 часа преди лягане. Изпиват се 2 – 3 – 5 дози от споменатото количество, в зависимост от състонието на болния.

Начин на приготвяне и употреба – 30 зелени орехчета (не по-големи от лешник), се редят в буркан и се засипват със захар. Държат се, докато пуснат сок. Приема се 3 пъти дневно по 1 супена лъжица от сока.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *