Оцетът има силата да сваля високо кръвно

Ако страдате от високо кръвно налягане трябва да знаете, че това може да бъде повод за възникването на редица по-сериозни проблеми, като инфаркт, инсулт или аневризма

Всички знаем, че за нормални стойности на кръвно налягане се считат 120/80. Ако сте в по-високите граници и търсите природосъобразно средство, с което да нормализирате стойностите замислите се за ябълковия оцет. Доказано е, че той има почти чудотворно влияние върху пациенти страдащи от този проблем. Оцетът приготвен от ябълки действа бързо, което ви гарантира разлика в стойностите на кръвното ви само след седмица. Лекарствата не са единствения ви вариант, а и да не забравяме за страничните ефекти върху нас, които те винаги оказват. Ябълковия оцет може да ви помага без да се притеснявате от появата на такива.

“Демир
Високо кръвно налягане се сваля лесно и то само с оцет и вода

Високо кръвно налягане се сваля лесно и то само с оцет и вода

В интерес на истината оцетът добиван от ябълки е познат още в древното минало. Великият учен Хипократ, който е смятан и за баща на медицината споменава често за лековитите сили на тази течност. Той го е използвал често и като натурален антисептик и антибиотик. Познат е още и като добър стимулант за имунната система.Така освен понижаване на високото кръвно налягане ще извлечете и редица други ползи за организма си.

Ако решите да използвате ябълков оцет, като лекарствено средство търсете винаги натуралния продукт, суровия оцет от ябълки. Как да го познаете? Той е богат на живи микроорганизми, които се проявяват като тъмна, кафеникава утайка на дъното на съда, в който е съхраняван оцета. Винаги разклащайте добре преди да го употребите, за да сте сигурни, че именно цените съставки, които ви помагат в борбата с кръвното налягане няма да останат на дъното.

Намерете непастьоризиран оцет приготвен от натурално чисти ябълки, за да имате гаранция, че съдържа всички необходими за вас минерали.

А за да свалите стойностите на кръвното си налягане трябва само да примесите една лъжица оцет с 120 милилитра вода и пийте от тази течност по три пъти на ден. Ако силния вкус на оцета не ви е приятен просто добавете малко мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *