От невен и краве масло се прави чудотворен мехлем за рани

Невенът е билка, която е позната с уникалните си лековити сили, а когато към нея добавим и малко краве масло се получава чудотворен мехлем за рани.

Народната медицина е позната на всички, но за жалост не всеки вярва в лечебните и сили, но изпробвате ли този мехлем за рани ще промените мнението си, защото той ще помогне за бързото им заздравяване. Мехлема от невен и краве масло е подходящ не само за бързо зарастване на рани, но при различни кожни проблеми и неблагоприятните хемороиди.

“Фигурин

Направата на чудотворния мехлем, който ще помогне за заздравяването на раните по тялото ви ще ви отърве от хемороидите е много лесно и достъпно, защото както казахме за него ще използваме само малко от лечебната билка невен и краве масло. Забравете за скъпите мазила, от които често няма никакъв ефект и се доверете на този народен мехлем, който е доказвал своето действие с течението на хиляди години.

От невен и краве масло се прави чудотворен мехлем за рани

От невен и краве масло се прави чудотворен мехлем за рани

Чудотворния мехлем, който ще съхранявате в малко бурканче се прави от 100 грама краве масло и 40 цветенца от красивата и безценна билка невен. В тиганче или друг съд по ваше желание сложете маслото и поставете на огъня, за да се стопи то. После просто добавете малките цветчета на невена. Оставете мехлема да ври само 5 минутки и после го прецедете. Използвайте малко бурканче, в което ще го изсипете и затворите плътно, а после приберете в хладилника за по-добро съхранение.

Когато го намазвате на засегнатите места по тялото трябва да нанасяте мехлема върху чиста кожа. Добре е да гребвате нужното ви количество за намазване на раната с дървена лъжица. Мажете засегнатите участъци по тялото по 3-4 пъти на ден с лечебния мехлем и стимулирайте зарастването на раните.

Ако сме решили да си направите чудотворния мехлем за рани препоръчваме да съберете цветчетата на уникалната билка невен рано сутринта.

Съхранението му в хладилника ви предоставя възможността да си го приготвите сега, а да го използвате когато имате нужда от мехлема. Нека той ви е винаги под ръка, защото не се знае кога може да ви бъде нужен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “От невен и краве масло се прави чудотворен мехлем за рани

  1. Ако хората повярват и мислят за здравето си е най удачно да използват продуктите на АкваСорс ,тогава няма да има болести, казвам го защото аз ги използвам и съм много добре ,не се разболявам

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *