От тефтера на баба билки при язва!

Различни билкови отвари и чайове лекуват язва.

Билка.инфо ви предлага най – добрите рецепти от българската народна медицина, с доказан лечебен ефект при язва на стомаха.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Начин на приготвяне и употреба – по 30 г листа от живовлек и стръкове от полски хвощ, 20 г стръкове от пача трева, 50 г стръкове жълт кантарион и 40 г цвят от невен се объркват добре. В 400 мл вряща вода се добавят 2 супени лъжици от билките и се оставят да киснат 30 минути. Приема се 3 пъти дневно преди хранене по 100 мл.

Различни билкови отвари и чайове лекуват язва!

Различни билкови отвари и чайове лекуват язва!

Начин на приготвяне и употреба – 2 супени лъжици от следната билкова смес се добавят в 500 мл вряла вода : 20 г корени дилянка, 50 г стръкове от синя жлъчка, 60 г листа от маточина, 30 г стръкове от овчарска торбичка и 10 г листа от мента. След като изстине запарката се прецежда и от нея се приема по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди храна.

Начин на приготвяне и употреба – в 500 мл вода, на тих огън, за 10 минути се варят 2 супени лъжици от следната билкова смес: по 30 г листа от живовлек, корени от синя жлъчка и листа от смрадлика, 20 г стръкове камшик и 60 г стръкове от жълт кантарион. След прецеждането се приема 4 пъти дневно по 75 мл преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *