Отървете се от задуха в белите дробове!

При белодробен задух се доверете на тази билкова комбинация

Хроничната обструктивна белодробна болест е заболяване, при което се наблюдава едновременното протичане на обструктивен хроничен бронхит и деструктивен белодробен емфизем.

Задухът съпътства заболявания на белите дробове!

Задухът съпътства заболявания на белите дробове!

Заболяването е значително доста по-често срещано в индустриалните страни, като факторите, обуславящи появата му, са абсолютно същите както при хроничният бронхит и белодробния емфизем, а тютюнопушенето и замърсяването на околната среда са сред основните виновници за влошаване състоянието на болните.

Сред основните симптоми е задухът, който от своя страна представлява задълбочено и учестено дишане с участието на спомагателната дихателна мускулатура. Болните описват задуха като остър недостиг на въздух, а доста често и като повърхностно дишане. Задухът съпътства заболявания на белите дробове, гръдния кош, при заболявания на дихателните пътища, сърдечносъдови заболявания, плеврата дори и при бъбречни и нервни заболявания, но значително по рядко. За да облекчите симптомите на белодробния задух, ние от Билка.инфо ви предлагаме следната доказала своята ефективност билкова рецепта.

“Демир

Начин на приготвяне и употреба – смесете по 50 г листа подбел, цветове лопен, цветове слез, стръкове мащерка и стръкове бял равнец, 150 г стръкове босилек, 200 г стръкове лазаркиня, 30 г семена лен и 30 г коренища дилянка. Две супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 мл вряла вода. Пие се по 100 мл 15 минути преди ядене 4 пъти дневно, може да е подсладено с мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Отървете се от задуха в белите дробове!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *