Отпуснете напрежението от стреса!

Стресът в живота ни е неизбежен и нормален спътник в ежедневието

Всекидневно ние се сблъскваме с разнообразни ситуации, а те пораждат необходимостта да се вземат решения и да се правят избори, като всеки от тях е стресиращ до някаква степен. Това прави стресът в живота ни неизбежен и нормален спътник в ежедневието ни.

Стресът в живота ни е неизбежен !

Стресът в живота ни е неизбежен !

Тъй като не може да бъде избегнат, то поне може да се научим да контролираме последиците от него. Билка.инфо ви предлага тези ефективни билкови рецепти, с чияо помощ ще отпуснете натрупаното напрежение и ще ограничите вредното влияние от всекидневния стрес.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват внимателно 20 г корени дилянка и по 40 г листа от маточина и шишарки от хмел. 2 препълнени чаени лъжички от билковата смес се заливат с 250 мл студена вода. Оставят се да киснат около 5-6 часа, след което полученият извлек се прецежда. Затопля се отново и се разделя на две дози, които се изпиват сутрин преди хранене и вечер преди лягане.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Начин на приготвяне и употреба – смесете и разбъркайте внимателно 40 г стръкове от жълт кантарион, по 20 г корени от дилянка и плодчета от кориандър и 30 г листа от маточина. 2 препълнени чаени лъжички от сместа се заливат с 250 мл вряща вода. Киснат 15 минути и запарката се прецежда. Пие се по 120 мл сутрин преди хранене и вечер на лягане.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *