Отвара помага при възпалени лимфни възли на врата

С тези билкови рецепти ще спрете възпалението на лимфните възли

Ако в нашия организъм един орган работи нормално и е здрав, може би никога няма да го усетим или да го почувстваме. На този принцип ние години наред или дори повече може изобщо да не се сетим, че лимфната система е там и че в човешкото тяло има около 360 лимфни възела. Лимфните възли в тялото ни ефективно изпълняват защитна и предпазна функция. Подобно на стражи те задържат туморните клетки, микробите и чуждите частици. Но както при всички други органи, така и лимфната система има своите заболявания.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

 

С тези билкови рецепти ще спрете възпалението на лимфните възли!

С тези билкови рецепти ще спрете възпалението на лимфните възли!

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, с чиято помощ ще спрете възпалението на лимфните си възли.

Начин на приготвяне и употреба – за около 30 минути на тих огън се варят в 1 литър вода 100 г дъбови кори. Да се прецеди отварата и в нея да с топят памучни парчета плат, да се отцеждат и с тях да се слагат компреси на болезнените места.

Начин на приготвяне и употреба – 1 шепа невен се залива със 100 мл вода. Оставя се да заври, след което се сваля от огъня. Кисне 30 минути и се прецежда. Лимфните възли непрекъснато се мокрят с памуче, потопено в отварата, а от нея се изпиват по няколко глътки 5 – 6 пъти на ден.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *