Отвара с дилянка връща зрението

Отслабнало зрение е проблем на много хора, но не е нужно веднага да слагате очилата, защото тази чудодейна отвара с дилянка ще върне орловото ви зрение.

Отслабеното зрение може да бъде предизвикано от често натоварване на очите, на възпалителен процес в организма, заболяване или просто възрастта е напреднала и този орган губи своите сили. Ако няма налично заболяване на очите, а отслабването на зрението е предизвикано от другите симптоми можете да избегнете хирургическа намеса, която не е никак лесна и приятна. Освен това не е нужно веднага да прибягването към слагането на лещи или очила, защото една билки може да върне зрението ви и това е лечебната дилянка.

Отвара с дилянка връща зрението

Отвара с дилянка връща зрението

Лековитата билка дилянка можете да намерите по влажните и сенчестите места в горите на цялата ни страна. В билката се съдържат доста полезни за човешкия организма вещества, които спомагат за лечение не само на отслабено зрение, но и стрес, неврози, сърцебиене и преумора. Ползите на дилянката върху организма се дължат на изовалерианова киселина, етеричното масло, валерианин и актинидин, които съдържа.

За да си направите лечебната отвара за връщане на зрение ще използваме дилянка, която ще комбинираме с ароматно домашно червено вино. За рецептата се използват корените на билката, които трябва да са 50 грама и нарязани на дребно. Поставяте ги в стъклен съд, който се затваря добре и добавяте към корените 1 литър от червеното вино. След затварянето на стъкления съд трябва да приберете отвара на хладно и тъмно място в дома ви за 15 дена. Измине ли периода на престой еликсира се изважда и се прецежда. От него пийте 3 пъти на ден преди да хапнали храна по 1 супена лъжица. За да върнете доброто си зрение лечението не бива да бъде прекъсвано докато не изпиете и последната лъжица от еликсира.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Отвара с дилянка връща зрението

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *