Пчелно млечице носи хиляди ползи за здравето

Продукта пчелно млечице има кисел вкус и много характерна само за него миризма, а лечебната му сила е ненадмината.

Всичките ползи, които носи уникалното пчелното млечице за тялото на човек са единствено благодарение на богатото съдържание на витамини от групата В, белтъчини, аминокиселини, въглехидрати и мазнини. Съхранение на незаменимото пчелното млечице, което е в натурален вид трябва да става на тъмно, проветливо и хладно мястенце, защото само така всичките му полезни действия няма да се загубят.

“Демир
Пчелно млечице носи хиляди ползи за здравето

Пчелно млечице носи хиляди ползи за здравето

Ползите, който пчелното млечице носи на тялото са хиляди, но най-често то спомага за възвръщане на енергията, за подобрение на обмяната на всяко вещество в тялото, стимулира функциите на сърцето, покачва на хемоглобина в кръвта, лекува хипотомия, болест на Бюргер, хипертония, нарушения в нервната система,астма, заболявания на очите,атеросклероза, ставни заболявания, външни рани и анемия.

Употребявайте тези рецепти с уникалното пчелно млечице, за да се преборите със следните заболявания.

Анемия – вземате 180 грама пчелно млечице, което е задължително в натурален вид и всяка сутрин го изяждайте преди консумирането на храна. При желание можете да разделите дневната доза от продукта на две и да го изяждате сутрин след ставането от сън и малко преди да обядвате.

Миокардит – консумирате по 10 милиграма натурално пчелно млечице 3 пити на ден. Нека консумацията му да се извършва приблизително 60 минутки преди да се нахраните.

След прекаран инфаркт засегнатия да взема в продължение на 10 дена 10 милиграма пчелно млечице. Лечението продължава още 10 дена, през които се вземат 20 грама от продукта. Следващите 10 дена дозата за прием нараства с 10 и става 30 милиграма. Завършете като консумирате отново пчелно млечице, но този път взимайте дозите в обратен ред: 30, 20, и 10 милиграма. Нека всяка консумация става 60 минути преди да се нахраните.

Кожни заболявания и рани – намазвате раната или екземата върху тялото ви с лечебното пчелно млечице докато всичко решите проблема.

Лекувате ли се с натуралното пчелно млечице е важно да отбележим, че то не бива да трае повече от 60 дена. Препоръчваме да прилагате лечението 2 пъти годишно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *