От инсулт ще ви предпази плодов коктейл

Ако искате сърцето ви да е здраво и да избегнете заболявания, като инсулт този плодов коктейл ще ви предпази стига вие да проявите нужното търпение.

Приемайки този коктейл от пресни плодове риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулт се свежда до минимум. Освен че тази напитка влияе благоприятно на организма има и прекрасен вкус, на който ще имате възможността да се наслаждавате.

“Фигурин

За да си приготвите този лековит коктейл, който да използвате за профилактика срещу заболявания са ви нужни ягоди, боровинки, арония, ябълки, ацерола и грозде. Силата на този плодов коктейл е доказана от специалисти и те препоръчват неговия прием.

Ацеролата е екзотичен плод, който е включен в рецептата, защото количеството на витамин С, което притежава е завидно. Във всеки един от тези вкусни плодове има съдържание на полифеноли, които са много полезни за човешкия организъм. Полифенолите всъщност принадлежат на семейството на антиоксидантите и действат благоприятно на организма, защото предпазват ДНК и клетъчните мембрани. Благодарение на тях организма е предпазен от мутации, които могат да причинят страшното заболяване рак. Тези полифеноли се грижат за организма, като не позволяват запушване на артериите и защитават сърцето.insult 1

За да се докаже ефективността от този плодов коктейл са били нужни 100 доброволци и 2 години. След направените тестове и проучвания учените заключват неговата лечебна сила и силно го препоръчват за прием, защото успешно предпазва организма от сърдечно-съдови заболявания и инсулт.

След прием на коктейла стените на кръвоносните съдове се отпускат. В случай, че плодовата напитка се приема всеки ден притока на кръв към сърцето значително се увеличава. Това действие спомага спомага на организма, защото така се набавя нужния кислород и хранителни вещества за тялото.

Разбира се постоянството е една неразделна част от това организма ви да е здрав и предпазен от сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Няма как риска от тези заболявания да се намали до минимум, ако изпиете са 2-3 чаши от лечебния плодов коктейл. Нужни са 4 месеца, за да може организма ви да усвои всички тези съставки и да ви предпазва максимално.

Приемайте на ден по 2 чаши от лечебния коктейл за период от 4 месеца и сами ще се уверите, че кръвното ви налягане ще се регулира трайно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *