По-млади и по-съхранени от времето – ето как!

Цялостният външен вид е този, който ни прави по-млади или поне да изглеждаме по-млади. Защото не е достатъчно да се мажем няколко месеца с иновативен крем срещу бръчки, за да изглеждаме с 10-на година по-млади. Жените, които винаги изглеждат на 31, не просто имат страхотна кожа, те имат още плътни коси, нежни ръце … дори и по-бяла усмивка.

“Фигурин

4eae849d-0910-4d1d-a974-4baa5bc47c4cПредлагаме ви няколко трика, които ще направят външения ви вид по-дълго време свеж и младежки. Трябва обаче да ги прилагате всеки ден, за да постигнете положителни резултати. Благодарение на тях връстниците ви, които не са ви виждали години, ще констатират, че „не изобщо не сте мръднали”. За постигане на такива резултати е необходима цялостна грижа буквално от глава до пети.

С времето косите ни все повече изтъняват и губят обем и блясък. Което е напълно нормално. Косъма губи еластичност и влага и затова изсъхва. Но съвременната козметика ни предоставя богат набор от продукти за коса, които могат да поддържат бляскавата ни коса все така бляскава години наред. 

Повечето жени смятат, че след като се отърват от някои бръчки, магически ще започнат да изглеждат по-млади. Това до някъде е така. Все пак не само бръчките издават годините. Скорошно изследване показа, че цветът на кожата и степента на сияйност също оказват влияние върху цялостния ви вид. Ето защо след 30-те наблягайте на пилинг процедури и домашни маски за сияен цвят.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *