Полипи в носа се отстраняват с млечка

Най-лесното и ефикасно отстраняване на полипи където и да се намират те става с лековитата билка млечка, която е доказа своята потребност за организма с годините.

В миналото млечка се е използвала не за лечение на болни хора, а за намазване на стрелите, защото тя съдържа отровно вещество. С времето нейната лечебна сила е доказана, но когато се лекувате с тази билка трябва да ви наблюдава специалист, за да се избегнат появите на неблагоприятни последици върху организма. Нужно е да спазвате стриктно предписаното лечение да не се приемат по-големи количства от оказаните в рецептата за премахването на полипи.

Полипи в носа се отстраняват с млечка

Полипи в носа се отстраняват с млечка

Млечката е билка дарена с много положителни за организма свойства, като например антисептично, антиамебно, спазмалогично, отхрачващо, противовъзпалително, антиасматично и седативно. В млечката има съдържание на алкани, холин, фенолни киселини, флаваноиди, шикимова киселина и терпеноиди.

Полипите могат да бъдат в жлъчния мехур, червата, стомаха или носа и най-лесното им отстраняване става с лековитата билка млечка. Лековитата отвара от млечка, която премахва полипите се прави само с една чаена лъжичка дрога, която се сварява с 1 чаена чаша вряща вода. Дневната доза е само 1 чаша на ден, защото все пак имаме в предвид, че млечката е токсична и приемате ли я в големи количества предизвиква повръщане и неблагоприятно влияние върху организма на човек.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

В случай, че полипите се намират в носа ви се използва същата отвара от млечка, като капите от нея във всяка ноздра по 3 капки 3 пъти на ден.

Ако полипите се намират в червата препоръчваме да се правят клизми с отварата 2 пъти на ден. Нека лечението не продължава повече от 14 дена.

Всички лекарски медикаменти и методи не ви дават гаранция, че след използването им полипите ще изчезнат завинаги и няма да се появят пак. Използвате ли млечка за тяхното отстраняване ефекта е сигурен, но също не сме имунизирани срещу повторна поява.

И нека не забравяме, че билката е токсична и прилагането на лечение с нея трябва да става под наблюдението на специалист.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Полипи в носа се отстраняват с млечка

  1. Тази млечка, която давате на снимката горе ли лекува полип в носа?

  2. От къде мога да се снабдя с тази билка „млечка“? Имам полипи в носа, непрекъснато имам усещането, че нещо е попаднало в носа ми и пречи на дишането ми. Усещам и стичането но някакъв секрет към гърлото и чувството е , че нещо ви е залепнало за гърлото….дори вече и към ухото ми отива. А в него нещо все ми шушка, имам чувството че е заглъхнало и дори слухът ми е намалял.
    от къде да си закупя тази млечка и има ли специалист, който би следил състоянието ми по време на лечението с билката.
    Благодаря!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *