Билките помагат при несъзнателна еякулация! Вижте!

Полюцията е известна още като добрите „мокри сънища” и е чисто мъжко заболяване

Сексуалните функции протичат не само в будно състояние. Те могат да се проявят също по време на сън – в сънищата. Това се случва толкова по-често и по-интензивно, колкото по-малко те се осъществяват в действителност и колкото по-рядко се постига задоволяване.

Демир бозан билки за бъбреци

Добрите „мокри сънища” са си чисто мъжко заболяване!

Полюцията е известна още като добрите „мокри сънища” и е чисто мъжко заболяване. Характеризира се с неволна еякулация по време на сън при продължителна липса на полово сношение или на мастурбация. Случайната еякулация, която не причинява страдание или друг вид неудобство, е физиологично явление, което възниква по време на сън, но честото еякулиране е много по-опасно, отколкото смятат повечето мъже.

То може да предизвика редица заболявания, като неврастения, виене на свят, бучене в ушите, умора и слабост, безсъние, отслабване, загуба на апетит и тегло дори импотентност и преждевремено стареене.

Билка.инфо ви предлага тази изпитана билкова рецепта, с чиято помощ ще спрете несъзнателното изпуксне на семенна течностт.

Начин на приготвяне и употреба – приготвя се смес от по 30 г мащерка, маточина, валерианов корен и 100 г хмелови шишарки. Приготвя се чай от 2 супени лъжици от сместа в 500 мл вода при варене 5 минути. Оставя се да кисне около 1 – 2 часа, след което се пие по една винена чаша 4 пъти дневно.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *