Помогнете на дробовете си да работят добре!

Билки помагат при белодробни заболявания и болести на дихателните пътища

Белодробните заболявания се описват като нарушения, а и патологични състояния засягащи белите дробове.

Болестите, които засягат белите дробове, са много, но част от симптоматиката им е еднаква. Основният белег на белодробно заболяване е честота ни на дишане. Съответно нейното увеличаване при движения, след хранене, при физически упражнения, и намаляването й в състояние на покой и сън.

Билка.инфо ви предлага следните ефикасни билкови рецепти, доказали своята ефективност в бългаската народна медицина, с чиято помощ ще облекчите симптомите при белодробни заболявания и болести на дихателните пътища.

Начин на приготвяне и употреба – смесете и разбъркайте по 30 г цвят от ружа, листа от градински чай, корени от черен оман, листа от подбел и плод от резене. Сложете в 600 мл вряща вода 2 супени лъжици от получената смес. Оставете да кисне за около 30 минути, след което извлекът се прецежда. Приема се по

“Демир
Билки помагат при белодробни заболявания и болести на дихателните пътища!

Билки помагат при белодробни заболявания и болести на дихателните пътища!

винена чаша 4 пъти дневно.

Начин на приготвяне и употреба – по 30 г стръкове от камшик, листа от градински чай, цвят от лайка и листа от мента се смесват и се разбъркват добре. 1 чаена лъжичка от получената смес се залива с 200 мл гореща вода. Когато изстине, извлекът се прецежда и се използва, като през няколко часа се прави гаргара с него.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *