Пречистване и подобряване функциите на бъбреците

Работата на бъбреците оказва доста голямо влияние върху здравето на човешкия организъм, така че се погрижете за правилното изпълнение на техните функции.

Предлаганата от нас рецепта днес се препоръчва за използване при наличието на песъчинки или камъчета в бъбреците, а също така и за подобряването на функциите им. Всяка съставка, която ще вложим в рецептата е от естествен произход и ще помогне това начинание да завърши успешно. Рецептата е използвана от северните народи и силата и е доказана с течение на времето. Защо тогава и ние да не и се доверим и да се радваме на добро здраве, когато толкова лесно можем да подобрим функциите на бъбреците или пък да изхвърлим наличните песъчинки и камъчета от тях.

“Демир

Главната функция, която изпълняват бъбреците е да филтрират кръвта, а така се изхвърлят всичките токсични вещества, които се изхвърлят под формата на урина. Трябва да се грижим за здравето на тези органи, защото той освобождава тялото ни от вредните вещества, а това ни предпазва здрави.bubreci

В случай, че бъбреците не функционират правилно и сте засегнати от бъбречно заболяване трябва да се погрижите добре за тях, а защо не да използвате тази изпитана рецепта, която се предлага от народната медицина от векове. Симптомите, които се проявяват при неправилно функциониране на органите или наличието на камъчета в тях са: гадене последвано от повръщане, болезнено уриниране, като е вероятно и в при изхождането да се появи кръв. Болката, която се изпитва също не е никак малка.

Рецептата, която ще ви спаси от болката и ще ви избави от камъните или песъчинките, които се намират в бъбреците е следната: в съд смесвате 1 чаена чаша боровинки, като към тях прибавите и 1 лимон, който сте нарязали на парчета заедно с кората му. После прибавяте скилидка чесън и с това свършват съставките. Трябва да смелите всичко вложено с пасатор или блендер. Получилата се смес трябва да се комбинира с медена вода, която се приготвя по следния начин: в чаена чаша минерална вода се поставя 1 чаена лъжица пчелен мед и се разтваря.

Сместа, която получихте от чесъна, лимона и боровинките се разтваря в 500 милилитра медена вода. Получава се сироп, от който трябва да приемате по 100 милилитра 3 пъти на ден. Нека приема се извършва преди хранене, достатъчни са 30 минути преди това.

Сместа, която направихме ще ви стигне за 2 дена, а е препоръчително тя да се пие 14 за най-добра ефективност.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *