Премахнете паласките с лесна народна диета

Паласките са част от оборудването, което много жени искат да премахнат, но за жалост това не е много лесно. И все пак, ако сте упорити, можете да се справите с проблема. Лесно се качват килограми в областта на ханша, но много трудно се свалят. Ако обаче комбинирате подходяща диета с физически упражнения, то ще се отървете от паласките. Ето една такава диета. Пази се пет дни, след това се почива 2-3 дни. Забранени са газираните напитки и хлябът. Диетата се пази за месец и обещава чудесни резултати, ако я комбинирате със упражнения.

carboxytherapy-bodyДен 1: Закуската в първия ден се състои от 100 грама пилешка пържола, както и пакетче солети. На обяд си направете 150 грама варени картофи, както и зелена салата, но без мазнина, с 6-7 маслини и малко сирене. На вечеря изяжте 200 грама ябълки или грозде.

Ден 2: Закуската се състои от мюсли с нискомаслено прясно мляко, на обяд имате 150 г пилешка пържола и 100 г варени картофи, а за вечеря: 150 г печена риба и 200 гр. картофи на фурна.

Ден 3: Започнете деня с едно пакетче солети и кофичка кисело мляко, на обяд с пилешка пържола, както и салата от зеле и моркови и 50 г сирене, а за вечеря: плодова салата от банани, киви, ябълки и мандарини.

Ден 4: Закуската е от овесени ядки, заляти с нискомаслено прясно мляко, а на обяд 150 г печена риба и варени картофи, за вечеря пък: пилешка пържола и салата от домати и краставици.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Ден 5: Закусете с два банана, на обяд ви се полагат кисело мляко и един банан, пакетче солети, а за вечеря: пилешка пържола с печени картофи.

Починете си 2-3 дена, но не преяждайте и не злоупотребявайте със сладкото. Направете диетата пак, след това почивка и така в продължение на около месец. Не забравяйте да приемате поне по литър и половина течности на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *