При атеросклероза се доверете на тези комбинации!

Облекчете симптомите на атеросклерозата с тези билкови рецепти

Процесът на проява на атеросклерозата все още не е изяснен изцяло. Приема се, че най-честата причина за появата й са уврежданията на вътрешния слой на големите и средните артерии, където мастните вещества се отлагат.

“Фигурин

 

Облекчете симптомите на атеросклерозата с тези билкови рецепти!

Облекчете симптомите на атеросклерозата с тези билкови рецепти!

Билка.инфо ви предлага следните ефикасни билкови рецепти, с чиято помощ доказано ще облекчите симптомите на атеросклерозата.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г плод от офика, стръкове от седефче, стръкове от хвощ и стръкове от дяволска уста, 25 г стръкове от бял имел и 30 г цвят и листа от глог. 1 чаена лъжичка от билковата смес се залива с 200 мл вряща вода, оставя се да кисне за около 5 – 6 минути, след което се прецежда. Пие се наведнъж, вечер преди лягане.

Начин на приготвяне и употреба – в студена вода се сипва 1 супена лъжица дървесна пепел. Ври 5 минути на тих огън и след като изстине, се прецежда. Полученият извлек се разбърква добре. Приема се по 1 супена лъжица, в която се добава и 1 капка зехтин, 20 минути преди ядене, 3 пъти дневно, а четвъртата лъжица – 2 часа преди лягане. Изпиват се 2 – 3 – 5 дози от споменатото количество, според състоянието на болния.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *