При атеросклероза се доверете на тези комбинации!

Облекчете симптомите на атеросклерозата с тези билкови рецепти

Процесът на проява на атеросклерозата все още не е изяснен изцяло. Приема се, че най-честата причина за появата й са уврежданията на вътрешния слой на големите и средните артерии, където мастните вещества се отлагат.

 

Облекчете симптомите на атеросклерозата с тези билкови рецепти!

Облекчете симптомите на атеросклерозата с тези билкови рецепти!

Билка.инфо ви предлага следните ефикасни билкови рецепти, с чиято помощ доказано ще облекчите симптомите на атеросклерозата.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г плод от офика, стръкове от седефче, стръкове от хвощ и стръкове от дяволска уста, 25 г стръкове от бял имел и 30 г цвят и листа от глог. 1 чаена лъжичка от билковата смес се залива с 200 мл вряща вода, оставя се да кисне за около 5 – 6 минути, след което се прецежда. Пие се наведнъж, вечер преди лягане.

Начин на приготвяне и употреба – в студена вода се сипва 1 супена лъжица дървесна пепел. Ври 5 минути на тих огън и след като изстине, се прецежда. Полученият извлек се разбърква добре. Приема се по 1 супена лъжица, в която се добава и 1 капка зехтин, 20 минути преди ядене, 3 пъти дневно, а четвъртата лъжица – 2 часа преди лягане. Изпиват се 2 – 3 – 5 дози от споменатото количество, според състоянието на болния.

При атеросклероза се доверете на тези комбинации!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *