При бъбречни заболявания, използвайте това!

Спрете прогресията на бъбречните заболявания с тези билкови рецепти

Ако не се лекуват, обикновенните заболявания на бъбреците могат да прерастнат в хронични, а станат ли хронични, бъбречните заболявания неизбежно водят до прогресиращо разтройство на функциите на бъбреците. Причините за това могат да са много. Без значение като какво са започнали, те могат да станат причина за поява на бъбречна недостатъчност. А това от своя страна означава пълна невъзможност за бъбреците да образуват урина, да пречистват кръвта, т.е. загуба на тяхната функционалност.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Спрете прогресията на бъбречните заболявания с тези билкови рецепти!

Спрете прогресията на бъбречните заболявания с тези билкови рецепти!

Билка.инфо ви предлага няколко рецепти, с чиято помощ можете да спрете прогресията на бъбречните заболявания.

Начин на приготвяне и употреба – 30 предварително счупени лешника се варят в 1,5 литра вода заедно с черупките, докато водата не остане на половина. След като се прецеди запарката се приема 3 пъти дневно по 30 минути преди хранене по 1 ракиена чашка.

Начин на приготвяне и употреба – 1 кг лимони се измиват добре, престъргва им се кората и се смилат с месомелачка или блендер. Към тях се добавят 20 г глицерин и 500 г мед и се разбърква. Преди хранене се взема по 1 супена лъжица 3 пъти дневно.

Начин на приготвяне и употреба – с 200 мл вряща вода се залива 1 супена лъжица семена от копър. Полученият извлек се запарва. След като изстине се приема по 1 супена лъжица 6 пъти дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *