При неврастения помагат тези билки

Наврастенията е невротично състояние, а умората е основният симптом

Не е нужно да чакате да изпушите. Може още сега да се вземат мерки!

Не е нужно да чакате да изпушите. Може още сега да се вземат мерки!

Начин на приготвяне и употреба – смесете и разбъркайте по 60 г листа от маточина и листа от мента, 50 г цвят от глог и 30 г шишарки от хмел. В 500 мл вряща вода се добавят 2 супени лъжици от така получената смес. След изстиване запарката се прецежда и се приема по 1 винена чаша 4 пъти дневно след хранене.

Начин на приготвяне и употреба – 40 г корени от дилянка, 40 г листа от мента и по 50 г листа от водна детелина и листа от маточина. 2 с.л. от сместа се добавят в 500 мл вряща вода и след изстиване се прецежда. Приема се 4 пъти дневно след хранене по 75 мл.

За да получите оптимални и бързи резултати от билколечението ние ви предлагаме да го комбинирате със следната билкова вана: 40 – 50 листа от маточина (или лавандула, според вкуса ви) се заливат с 1 литър кипяща вода и след 15 минути да се прецеди и готовата запарка да се добави към предварително приготвената вана, чиято температура не трябва да бъде по висока от 38 градуса С. Болният да се накисне 15 минути и после, без да се завива с кърпа да си легне и да лежи, докато изсъхне.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *