При невроза Билка.инфо ви препоръчва това!

Това билколечение е изключително ефикасно

Във времената, в които живеем, е изключено да говорим за имунитет към стреса. Всеки от нас е подложен на такъв по един или друг вид и начин.

Това билколечение е изключително ефикасно!

Това билколечение е изключително ефикасно!

В тази връзка основните проявления на неврозата са тревожност, отчаяна или агресивна реакция на незначителни стресови събития, лесно изпадане в състояние на обидчивост и ранимост, лесно изпадане в състояние на плач както и зациклянето върху травмирала психиката ни ситуация.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За да се отървете от неврозата, която е обзела ежедневието ни, Билка.инфо ви предлага следното ефикасно билколечение.

Начин на приготвяне и употреба – смесете 50 г цветове глог, 50 г стръкове комунига, 50 г стръкове риган, 50 г листа мента, 50 г стръкове великденче, 100 г стръкове босилек, 100 г плодове анасон и 40 г коренища дилянка. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 мл вряла вода. След като поизстине, се приема по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно, като последната доза за деня е непосредствено преди лягане.

За да се получи оптимален ефект от билковата рецепта Билка.инфо ви препоръчва да я комбинирате със следната билкова баня – 150 г леко счукани плодове от хвойна се връзват в платнена торбичка, която се кисне в топла вода (38 – 40 С) за половин час. Продължителноста на банята е 10 – 15 минути. Банята се прави на цялото тяло. Препоръчва се освен за неврози и за лечение на сърдечно-съдови заболявания.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *