При невроза се пие тази отвара!

Доказани и изпитани билкови рецепти помагат в борбата с неврозата

След продължително психично напрежение шансът да развиете невроза е голям. Доверете се на Билка.инфо и българската народна медицина, за да облекчите нервното напрежение и върнете спокойствието в ежедневието си.

Демир бозан билки за бъбреци
Доказани и изпитани билкови рецепти помагат в борбата с неврозата!

Доказани и изпитани билкови рецепти помагат в борбата с неврозата!

Начин на приготвяне и употреба – 40 г дяволска уста и по 20 г корени от дилянка, цвят от лавандула и плод резене се объркват добре. 1 супена лъжица от билките се залива с 250 мл вряла вода и се вари 15 минути на водна баня. След прецеждане се изпива на 3 пъти след хранене. Това е дозата за един ден.

Начин на приготвяне и употреба – пие се по 100 мл 3 пъти дневно преди хранене от следната билкова смес: по 20 г листа от мента и листа от маточина, по 30 г стръкове върбинка и стръкове дяволска уста и 10 г водна детелина. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 300 мл кипяща вода и врат 5 минути на тих огън.

Начин на приготвяне и употреба – по 40 г стръкове от мащерка , стръкове от комунига, корени от дилянка и 50 г стръкове от дяволска уста се смесват. Запарват се 2 супени лъжици от сместа в 500 мл вряла вода. Приема се по 75 мл 3 пъти дневно след хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *