При проблем с простатата, доверете са на тази рецепта!

Доверете се на тази билкова комбинация, за да спите спокойно

Увеличението на простатната жлеза и причините, които го пораждат, все още не са достатъчно изяснени от медицината. Най-често спряган за виновник за увеличението на простата е нарушеният хормонален баланс при мъжете, който настъпва с напредването на възрастта. Според специалистите има и редица фактори, които благоприятствуват заболяването, като застойни явления в малкия таз, полово въздържание или пък прекалена полова активност, хемороиди, хроничен запек и заседнал начин на живот.

“Фигурин
Доверете се на тази билкова комбинация, за да спите спокойно!

Доверете се на тази билкова комбинация, за да спите спокойно!

Билка.инфо ви предлага тази доказала своята ефективност билкова рецепта, с чиято помощ отново ще спите спокойно, без да е нужно да ставате през ноща, за да ходите до тоалетна.

Начин на приготвяне и употреба – разбъркват се 200 г коренища пирей, 100 г стръкове камшик, по 50 г корени кисел трън, царевича коса, вишневи дръжки, стръкове хвощ, листа (или кори) от леска и листа от черна боровинка. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат в 500 мл вода и се оставят да врат за около 5 минути. След прецеждане се пие по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно. За да се получи оптимален ефект от билколечението може да се комбинира с по една винена чаша, след ядене от следната отвара: 1 водна чаша ечемик и 2,5 литра вода, оставя се да ври, докато пукне ечемикът, като изврялата вода се долива.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *